Schrijfkilometers maken en genieten in de Vogezen

Gedurende vijf dagen volg je van 10:00 tot 12:30 een schrijfworkshop met medecursisten. Ik bied je inspirerende schrijfopdrachten en leer je technieken voor het schrijven van verhalen en gedichten. Je ontvangt persoonlijke feedback op jouw boek of bundel, als je al in dat stadium bent. Hoeveel tijd je naast de workshops aan jouw schrijfproduct(en) wil besteden, bepaal je helemaal zelf!

Op de berg in het prachtige natuurgebied van de hoge Vogezen (NO Frankrijk) ligt onze sfeervolle boerderij Maison Helise uit 1865 op bijna 800 meter hoogte. Vanaf Utrecht is het ongeveer 600km rijden met de auto.
Onze Chambres d'Hôtes Maison Helise is kleinschalig met vier kamers en rustig gelegen tegen de berghelling met een geweldig uitzicht over het dorp La Croix-aux-Mines, gelegen in het dal. Maison Helise is geheel omgebouwd tot een comfortabele Chambres d'Hôtes. Op de begane grond is een ruime gemeenschappelijke lounge ruimte met gezellige houtkachel met daarnaast een eetruimte waarbij genoeg afstand tot elkaar bewaard kan worden.

Marjon Joosten ontwikkelde en schreef het lesmateriaal voor de creatieve schrijfcursussen die ze aan de Volksuniversiteit van Arnhem geeft.
Als schrijfdocent en -coach inspireert en begeleidt Marjon (aspirant) schrijvers die hun plezier in creatief schrijven willen vormgeven en ontwikkelen of serieuze schrijversambities hebben. Marjon verzorgt als schrijfcoach regelmatig creatieve schrijfweken in de Vogezen in Frankrijk.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marjon Joosten

Provincie/locatie

In het buitenland

Waar

Frankrijk

Wanneer

23 augustus tot 29 augustus
meerdere mogelijkheden zie op onze website.

Hoeveel

All-inclusief; ontbijt, lunch en 3-gangen diner met koffie of thee.
Op basis van zes overnachtingen op een 2-persoons kamer. Prijs op aanvraag voor 1-persoonskamer.
Kosten: 675,00 pp