Schrijfdag - ik & mijn archetypes

In ieder levensverhaal zijn 12 archetypes te onderscheiden, die allemaal een (grote of kleinere) rol hebben. Je kunt deze archetypes zien als 12 karakters met hun eigen wensen, verlangens, kwaliteiten en valkuilen. Denk bijvoorbeeld aan de voedster, die graag voor anderen zorgt of de avonturier, die graag op pad gaat en nieuwe dingen wil beleven.

Tijdens de schrijfdag bij mij thuis aan de keukentafel in Arnhem (zo fijn dat het weer kan!) doen we verschillende creatieve schrijfoefeningen om te ontdekken hoe de archetypes nu een rol spelen in je leven.

Welke archetypes voeren de boventoon, welke archetypes staan wat meer op de achtergrond? Wat voor advies geeft een specifiek archetype die je een grotere plek zou willen geven in je leven?

Aan het einde van de dag wil ik dat het bij elkaar komt en je dus ook echt een vertaalslag maakt naar je leven nu. Dus de archetypes praktisch koppelen aan wat je graag zou willen en een conclusie trekken voor jezelf.

Tijdens de schrijfdag vind ik het belangrijk dat de sfeer fijn en veilig is, dat het gezellig is en we ook de diepte in kunnen met elkaar. Denk je, dit lijkt me leuk? Je bent meer dan welkom!

PS Onlangs schreef ik een blog over de 12 archetypes met uitleg en een schrijfoefening, kun je alvast opwarmen https://judithcoach.nl/Blog/In-welk-archetype-herken-jij-je/#wbb1

Soort activiteit

workshop

Wie

Judith de Haan

Wanneer

28 augustus van 10-17 (inclusief lunch)

Hoeveel

75 euro (incl. BTW en een heerlijke lunch :))