Schrijf & Stilteretraite met Geertje Couwenbergh

Schrijf & Stilteretraite – laat de stilte je inspireren

Ontdek een schrijfretraite die verder gaat dan alleen schrijven. Dompel jezelf vijf diepgaande dagen onder in stilte en geef je pen de vrijheid, begeleid door auteur en schrijfleraar Geertje Couwenbergh.

Verlang je naar tijd om eindelijk met schrijven te beginnen, een bestaand project op te pakken of simpelweg een week van totale rust te ervaren? Dan is deze verstilde én energieke schrijfretraite iets voor jou!

Tijdens deze retraite gebruik je een uit zenboeddhisme afkomstige benadering van schrijven, die geen enkele ervaring vereist. Het enige wat je nodig hebt, is een open geest en een pen die snel kan schrijven. We raden je aan om kennis te maken met de schrijfmethode van deze retraite. Hier kun je de eerste hoofdstukken van Geertje’s schrijfklassieker ‘Zin: Lust in je Leven door Schrijven’ gratis doornemen of bestellen.

Ervaringen van eerdere deelnemers:

“Veilig, zorgzaam en doordrenkt van betekenis.”

“Geertje leidde me naar gebieden waar woorden geen betekenis hebben en naar gebieden waar woorden tot leven komen.”

“De groepssfeer was zo open, waardoor ik me volledig vrij voelde!”

“Jouw programma’s bevestigen dat dit mijn pad is, dat ik mezelf vind en dat alles klopt.”

“Door te schrijven ging er een wereld voor me open.”

“Ik heb genoten van de humor en eerlijkheid.”

“Er is een hele nieuwe wereld voor me geopend en schrijven is tastbaarder dan ooit.”

“Ik weet nu hoe ik het fundament onder mijn verhaal kan leggen.”

“Een zegen. Zo rijk in zoveel opzichten.”

“Ik had dit veel eerder moeten doen. Niet nadenken, gewoon zijn en schrijven.”

“Ik voelde me thuis gedurende alle dagen.”

‘Geertje is open, eerlijk, gul, met haar hele persoon een inspiratie.’

‘De combinatie van stilte- schrijfoefeningen en ruimte voor mijn eigen schrijfproject vond ik goed in elkaar zitten.’

Dagprogramma

Elke dag begint met een meditatieve ochtendwandeling, gevolgd door twee gezamenlijke sessies en optioneel een avondsessie. Het programma is zo ontworpen dat er ‘s middags en ‘s avonds voldoende ruimte is om aan je eigen schrijfprojecten te werken, te lezen, te genieten van de kloostertuin, te wandelen of gewoon te ontspannen. Het schema biedt ook de mogelijkheid om desgewenst de diensten van het Klooster bij te wonen.

Ervaar zelf de waarde van deze schrijfretraite:

“Deze tijd heeft me wakkerder gemaakt, anders doen kijken en me nieuwe woorden gegeven.”

“Openheid, bedachtzaamheid, rust, verbinding, humor, eerlijkheid.”

“Geertje creëert een veilige en vrolijke sfeer.”

“Open, eerlijk, gul, je bent een inspiratie met je hele persoonlijkheid. Je bent duidelijk in de structuur, of juist in het loslaten ervan.”

“Geertje is een bron van inspiratie en weet op een eenvoudige manier het belang van schrijven over te brengen en het plezier van oordeelloos schrijven te laten ervaren.”

“Heel waardevol; voedend, inspirerend, een ankerpunt in mijn persoonlijke ontwikkeling en groei; en een aanmoediging om met plezier te blijven schrijven.”

“Geweldig waardevol. Het helpt me om te doen wat ik moet doen.”

“Heel voedend om zoveel tijd en ruimte samen alleen te zijn. Geweldig om te voelen/ervaren dat schrijven niet iets is waar je alleen in bent, dat er meer mensen mee bezig zijn. Het biedt steun en verbindt.”

“Een prachtig origineel programma waarin ieders uniciteit wordt omarmd.”

“Heel waardevol. Geeft rust en vertrouwen dat er een onuitputtelijke bron van verhalen en vertelkracht is. En het bevestigt dat het delen van persoonlijke verhalen helend werkt.”

ONTDEK DE KRACHT VAN SCHRIJVEN TIJDENS DEZE UNIEKE RETRAITE.

Geertje Couwenbergh is een gerenommeerd schrijver en ervaren schrijftrainer. Met vijf boeken op haar naam, waaronder het geliefde ‘Zin’, dat door HP/De Tijd werd geprezen als een ‘bron van inspiratie voor elke auteur’, heeft ze haar stempel gedrukt op de schrijfwereld. Een hernieuwde editie van ‘Zin’ verscheen onlangs verschenen en inspireert opnieuw een generatie schrijvers. Daarnaast is Geertje een gewaardeerd columnist die publiceert in vooraanstaande tijdschriften zoals Happinez en Rebelle Society.

Maar Geertje’s passie gaat verder dan alleen haar eigen werk. Al bijna tien jaar begeleidt ze met succes honderden schrijvers in haar unieke en belichaamde schrijfprogramma’s. Deelnemers prijzen haar om het vermogen om schrijvers op een dieper niveau te raken en hun creatieve stroom te ontketenen. Schrijven Magazine heeft Geertje zelfs uitgeroepen tot hun ‘topdocent’. Haar expertise en individuele begeleiding hebben schrijvers van verschillende niveaus geholpen om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun schrijfdromen waar te maken.

Geertje’s laatste boek, ‘Lieve Dot: 69 Dilemma’s & Radicaal Eerlijk Advies’, is een verzameling van haar populaire adviescolumns uit Happinez. Dit boek biedt een inkijkje in haar scherpe inzichten en haar vermogen om op een eerlijke en doortastende manier advies te geven. Met haar schrijftalent en diepgaande kennis van het vak inspireert Geertje schrijvers over de hele wereld om hun eigen unieke stem te vinden en hun verhalen tot leven te brengen.

Geertje Couwenbergh is een ware autoriteit op het gebied van schrijven en haar toewijding aan het begeleiden van schrijvers is ongeëvenaard. Haar passie, ervaring en unieke benadering maken haar een inspirerende mentor voor iedereen die zijn schrijfvaardigheden wil ontwikkelen en zijn creatieve potentieel wil ontketenen.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Geertje Couwenbergh

Wanneer

25-29 augustus 2024

Hoeveel

vanaf 599 euro