Schrijf nu verdomme eindelijk dat rotboek!

Een challenge van 12 weken waarin jij jouw boek schrijft.

Je wilt een roman schrijven. Dat wil je al heel lang.
Toch doe je het niet.
Je kan schrijven. Daar ligt het niet aan.

Misschien volgde je zelfs een schrijfcursus, las je interviews met schrijvers en boeken met schrijftips. Je leerde er beter door schrijven – maar van zodra de cursus voorbij is, val je stil. Dat boek is er nog steeds niet en je begint je af te vragen of het er ooit zal komen.

Komt dit scenario je bekend voor?

Dan is ‘Schrijf nu verdomme eindelijk dat rotboek!’ je op het lijf geschreven.
Dit is geen traditionele cursus, maar een motiverende schop-onder-je-reet, een actieplan en een challenge van jewelste met maar één doel: zorgen dat jij eindelijk dat verrekte boek schrijft.

Je kan de challenge op elk gewenst moment starten en op eigen tempo doorlopen. Enkele minuten na inschrijving ontvang je de eerste mail en kan je aan de slag!

Wat mag je verwachten?

Een challenge die je op 12 weken tijd naar dat afgewerkte manuscript brengt. Je krijgt ook tips en tricks aangereikt – waardoor deze cursus ook geschikt is voor “beginners” – die je meteen in de praktijk kan omzetten. Want daar gaat het hier om: dat jij schrijft aan jouw eigen project. Geen eindeloze theorie, geen schrijfdogma’s om vanbuiten te leren, geen zinloze schrijfopdrachten, maar bruikbare tools om jouw boek af te krijgen.

Elke week krijg je twee mails: één met de challenge van die week en tussendoor nog eentje met extra tips en tricks. Elke mail geeft je een shot motivatie en meer energie dan zeven mokken Italiaanse espresso van het type hé-kijk-mijn-lepel-blijft-overeind-staan.

We gaan het samen doen, stap per stap. Elke week één challenge, die je dichter bij je doel brengt tot dat rotboek klaar is – eindelijk!

Soort activiteit

cursus

Wie

Schrijfbureau Teksttype (Leen Raats)

Wanneer

Doorlopend - je start wanneer je wenst.

Hoeveel

77