Schrijf je vrij: een sequentie voor Innerlijke Kracht

Raak je regelmatig verstrikt in (dezelfde) gedachten? Verlang je naar meer helderheid in je lichaam en geest? En wil je al schrijvend nieuwe inzichten ontdekken?

Deze compacte Schrijf je Vrij videosequentie geeft je in iets meer dan anderhalf uur een dosis inspiratie en ademruimte – waar je zo vaak gebruik van kunt maken als je maar wilt!

GEERTJE EN JASMIJN NEMEN JE STAP VOOR STAP MEE NAAR INNERLIJKE KRACHT

In zeven korte, toegankelijke video’s trakteer je jezelf direct op meer helderheid. In anderhalf uur masseren we je lichaam en geest los. Vergezel ons vanuit onze woonkamer voor een verfrissende reis waarbij we samen lichaam, geest en pen in beweging brengen.

WAT JE KRIJGT:
* Zeven unieke sessies op een persoonlijk trainingsplatform.
* De Schrijf je Vrij sequentie bestaat uit een toegankelijke beweeg- en ademsessie om te gronden, een meditatie, twee begeleide schrijfmeditaties en een afsluitende ontspanningssessie.
* Je kunt de hele sequentie in ongeveer anderhalf uur doen. Als je het vaker gedaan hebt, kun je ook de sessies los doen, naar gelang je behoefte!
* Bij elke video tref je aanvullende tekst en leestips.
* Onbeperkt toegang tot de sessies, zodat je keer op keer je innerlijke kracht kunt blijven hervinden!

INSCHRIJVEN VOOR DE CURSUS: https://www.geertjecouwenbergh.com/schrijfjevrij/

ZOEKEN NAAR LIEFDE, GOEDKEURING EN WAARDERING
Het hart van deze Schrijf je Vrij sequentie is een begeleide schrijfmeditatie waar je ontdekt wanneer en hoe je liefde, goedkeuring en waardering buiten jezelf zoekt. Waar ben je ontrouw aan jezelf of anderen? Wanneer overdrijf je in de hoop dat iemand je zal waarderen? Waar manipuleer je de indruk van jezelf op anderen, uit angst hun liefde en goedkeuring te verliezen?

Buiten jezelf naar zelfbevestiging zoeken is doodvermoeiend en voor velen van ons een parttime (of misschien zelfs wel fulltime) baan. In deze schrijfmeditatie kun je die neiging in jezelf herkennen, begrijpen en bevrijden. Dit zorgt voor ruimte, humor en lucht. Het is een directe weg naar het aanboren van de ontspanning die ruimte maakt voor innerlijke kracht.

THE WORK© VAN BYRON KATIE
Deze Schrijf je Vrij sequentie is geïnspireerd door The Work, de methode van zelfbevraging van Byron Katie. Twee van de sessies zijn gebaseerd op oefeningen die Katie gebruikt om wakker te worden naar je belemmerende gedachten. Door hun eigen expertises in te brengen, zorgen Geertje en Jasmijn voor een totaalervaring waarbij adem en schrijven je zelfonderzoek verdiepen!

OVER GEERTJE COUWENBERGH
Ik ken zowel het plezier als de worsteling die bij schrijven komt kijken. Niet alleen door het schrijven van mijn eigen boeken, maar ook door het werken met honderden schrijvers die de afgelopen tien jaar mijn programma's bezochten. Ik kwam erachter dat iedereen die verlangt zichzelf uit te drukken daar tijd en inspiratie voor zoekt - en een stok achter de deur nodig heeft. Ik ben voor veel schrijvers die stok achter de deur.

OVER JASMIJN KOELINK
Yogadocent Jasmijn Koelink is een Yoga Alliance® erkende docent. Ze geeft al jaren wekelijkse lessen en leidt een van de meest gerenommeerde yoga docentenopleidingen in Nederland. Ze biedt online sessies en gespecialiseerde workshops aan, zodat je op elk moment en elke tijd gebruikt kunt maken van haar begeleiding. Op JasmijnYoga.com kun je direct beginnen. Haar ademsessies tijdens deze online workshop zijn is geschikt voor beginners. Ze is momenteel in opleiding om een gecertificeerd facilitator te worden van The Work©.

INSCHRIJVEN VOOR DE CURSUS: https://www.geertjecouwenbergh.com/schrijfjevrij/

Soort activiteit

cursus

Wie

GEERTJE COUWENBERGH & JASMIJN KOELINK

Wanneer

OP ELK MOMENT

Hoeveel

25