Schrijf je Vrij

Ontdek deze nieuwe cursus van schrijfdocent Geertje Couwenbergh!

Raak je als schrijfliefhebber regelmatig verstrikt in (dezelfde) gedachten? Verlang je naar meer helderheid in je lichaam en geest? En wil je al schrijvend nieuwe inzichten ontdekken? Geertje Couwenbergh en Jasmijn Koelink nemen je stap voor stap mee naar innerlijke kracht.

Deze compacte Schrijf je Vrij videosequentie geeft je in iets meer dan anderhalf uur een dosis inspiratie en ademruimte – waar je zo vaak gebruik van kunt maken als je maar wilt!

////

In zeven korte, toegankelijke video’s trakteer je jezelf direct op meer helderheid. In anderhalf uur masseren we je lichaam en geest los. Vergezel ons vanuit onze woonkamer voor een verfrissende reis waarbij we samen lichaam, geest en pen in beweging brengen.

////

Wat je krijgt:

* Zeven unieke sessies op een persoonlijk trainingsplatform.

* De Schrijf je Vrij sequentie bestaat uit een toegankelijke beweeg- en ademsessie om te gronden, een meditatie, twee begeleide schrijfmeditaties en een afsluitende ontspanningssessie.

* Je kunt de hele sequentie in ongeveer anderhalf uur doen. Als je het vaker gedaan hebt, kun je ook de sessies los doen, naar gelang je behoefte!

* Bij elke video tref je aanvullende tekst en leestips.

* Onbeperkt toegang tot de sessies, zodat je keer op keer je innerlijke kracht kunt blijven hervinden!

////

Deze Schrijf je Vrij sequentie is geïnspireerd door The Work, de methode van zelfbevraging van Byron Katie. Twee van de sessies zijn gebaseerd op oefeningen die Katie gebruikt om wakker te worden naar je belemmerende gedachten. Door hun eigen expertises in te brengen, zorgen Geertje en Jasmijn voor een totaalervaring waarbij adem en schrijven je zelfonderzoek verdiepen!

////

Ervaringen van deelnemers aan de Schrijf je Vrij workshops:

'Ik heb ontzettend mooie inzichten opgedaan!'

'Wat een goede afwisseling met de adem, uitleg en zelf aan de slag.'

'' Ik ben zeer positief verrast. Ik kende de methodiek en heb het zelf ook wel eens toegepast. Door de uitleg, begeleiding maar ook omdat je in een workshop toch wat meer gedwongen wordt of de kans krijgt om langer stil te staan bij de vragen bereik je meer. Dit ondanks de korte tijdspanne van de workshop. Kortom ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb.'

'Heel ontspannend om stap voor stap meegenomen te worden.

'De structuur en verdiepende aanwezigheid van Geertje en Jasmijn gaven mij rust en een veilig gevoel.'

'Rustige toon, kalme voortgang, gevoel van ruimte en tijd voor eigen proces daardoor. Deskundigheid van jullie beide.'

'Heerlijk dat ik dit gewoon vanuit huis heb kunnen doen.'

'Er zijn weer deuren geopend.'

Soort activiteit

workshop

Wie

Geertje Couwenbergh en Jasmijn Koelink

Wanneer

je kunt op elk moment starten

Hoeveel

25 euro