Schrijf- en stilteretraite met Joey Brown

SCHRIJVEN NAAR BOVEN

We zijn alles wat we zoeken. We zijn liefde, we zijn veiligheid, we zijn vrijheid, verbinding, zachtheid, licht, ruimte, vertrouwen. We zijn de stilte die we zoeken. En dat vergeten we zo vaak. Daarom is het belangrijk dat we af en toe de tijd nemen om helemaal bij onszelf te zijn. En dat is precies waar deze retraite om gaat: we stappen uit het doen, in het zijn.

Met de pen duiken we in dat stille, altijd aanwezige, diepste punt van ons zijn, waar we verbinding maken met het Hogere Zelf. Centraal staat: ontspanning en overgave. Dieper en dieper zakken we in onze essentie. Het lichaam als onze toegangspoort: wat wil er wakker worden in je bekken, in je longen, in je hart? Waar kun je de kracht voelen om weer je volgende stappen te zetten? Je leert het liefdevol en zacht toelaten, de verbinding met jezelf en dat méér dat je bent.

Met schrijfmeditatie, zitmeditatie, zachte lichaamsoefeningen en energetisch-systemische oefeningen en meditaties, brengen we onze creatieve stroom in beweging.

Je neemt deel aan een schrijf- en stilteprogramma. Tijdens de sessies wordt er - mindful - uitgewisseld, voor en na de sessies en ook tijdens de maaltijden verblijven we in stilte, zodat we onszelf de nodige rust en ruimte geven voor het verdiepingsproces.

Logeren doe je in de KASTEELHOEVE WANGE (Landen, België), een bijzondere plek op het einde van de wereld, omringd door bossen, velden en paarden. Als je hier de poort doorwandelt, val je als vanzelf stil.

Inclusief:

-2 overnachtingen in een single kamer, 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x avondmaal, koffie, thee, water, biologische fruitsappen, versnaperingen de hele dag

- 8 sessies programma

- huur van de zaal

- 21% btw

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Joey Brown

Wanneer

20 - 22 november

Hoeveel

695 EUR