Schrijf- en stiltedag voor vrouwen in april

Deze workshop is bedoeld voor iedere vrouw die een verleden kent waarin grensoverschrijdend (seksueel) gedrag onze zelfliefde en ons zelfvertrouwen heeft aangetast, en hoe ons dat nog steeds verhindert om in contact te komen met onze ware creatiekracht.
Met de puntlijn-meditatie*, de basis voor al mijn schrijfmeditaties, schrijven we onszelf voorzichtig, woord voor woord, een weg terug naar onszelf. We raken onze kwetsbaarheid aan, zo eenvoudig mogelijk, met woorden die we in elk nieuw moment ter beschikking hebben.

Je leert hoe je met je pen en zachte aandacht voor jezelf blokkades weer in beweging kunt brengen, zodat er opening komt voor anders en nieuw. Wat je verhaal ook is, schrijfmeditatie herstelt de verbinding met jezelf.

Langzaam, in de beweging van je schrijven, ontdek je de woorden van je ziel. Je leert te luisteren naar de vibratie van je woorden, naar de energie die je met je woorden in beweging brengt, de grenzen die je met je woorden opent of sluit.

Waar komt er stroming in je woorden? Hoe voelt het om eindelijk te schrijven wat je nooit eerder hebt durven schrijven?

Je hoeft geen groot schrijver te zijn voor deze workshop. Welkom als deze oproep je raakt.

*Alles over de puntlijn-meditatie lees je in mijn boek, 'Schrijven naar bewustzijn, ontdek je ware verhaal'.

P.S. Je neemt deel aan een schrijf- en stiltedag. Voor en na de sessies en ook tijdens de lunch verblijven we in stilte, zodat we onszelf de nodige ruimte geven voor het verdiepingsproces.

Bijdrage: 150 EUR, inclusief middagmaal, zaalhuur en 21% btw. De lunch is een eenvoudige abdijmaaltijd bestaande uit soep, hoofdgerecht en dessert.

Soort activiteit

workshop

Wie

Joey Brown

Provincie/locatie

Vlaanderen

Waar

Mol-Postel

Wanneer

11 april

Hoeveel

150 EUR