Quintus Schrijf-3-Daagse - Verhalen uit het hart!

Voor wie?
Is schrijven jouw passie? Wil je vakantie vieren en tegelijkertijd creatief aan de slag? Iets nieuws leren, andere mensen ontmoeten en even alle tijd voor jezelf? Dan is deze Schrijf-3-daagse echt iets voor jou! Voor beginners en gevorderden vanaf 21 jaar.

Wat gaan we doen?
In drie dagen neemt docent Diana de Groot je mee naar de mooiste plekken in de historische Hanzestad Kampen. Laat je inspirerend door de bijzondere geschiedenis van de stad, haar inwoners, de natuurrijke omgeving en de rivier de IJssel!
Op verschillende locaties in de stad krijg je opdrachten met een variatie aan onderwerpen en schrijfvormen. Je schrijft bijvoorbeeld naar aanleiding van indrukken, voorwerpen, een geur, herinnering, gevoel of ervaring. Je schrijft korte of lange verhalen, biografisch of fictief, blogs of dagboekfragmenten. Voorop staat dat je leert schrijven vanuit je hart!

Wat leer je?
Schrijfregels laten we tijdens de schrijfdagen voor wat ze zijn, waardoor je minder hoeft na te denken, maar juist je hart laat spreken. De woorden komen vaak vanzelf in een vorm bij elkaar. Er is volop ruimte om te schrijven en voor het uitwisselen van ervaringen en teksten in de groep!
Na drie zeer gevarieerde dagen (binnen en buiten) weet je waar je (schrijf)inspiratie vandaan komt. Uiteraard heb je een schat aan nieuwe en verrassende schrijftechnieken om toe te passen.

Meer weten?
Kijk op quintuskampen.nl of bel even met een van onze baliemedewerkers : 038 33 71 200.

Soort activiteit

cursus

Wie

Kunstencentrum Quintus, Vloeddijk 38 in Kampen; vandaaruit bezoeken we meerdere inspirerende locaties om te schrijven

www.quintuskampen.nl

Wanneer

Donderdag 31 augustus 2023 t/m zaterdag 2 september 2023, van 10.30 tot 15.30 uur.

Hoeveel

195,- (incl. btw)
(inclusief koffie, thee, versnaperingen, 3 x lunch, materiaal en entreegelden)