Operatie Schrijflust. Verzet je zinnen in Kladjes®. 3e herhaling wegens succes.

Ben je (aankomend) tekstspecialist, wil je inspiratie, wil je feedback en wil je je schrijflust stimuleren? Dan is Kladjes® schrijven helemaal geen slecht idee.

Wat is Kladjes®?
Kladjes® is twaalf, vooraf vastgestelde weken achtereen, wekelijks een prikkelende schrijfoefening in je inbox, die je in korte tijd voor jezelf maakt. Je stuurt je uitwerking nog dezelfde week in, wordt gelezen en krijgt op twee (wisselende) punten professionele feedback.
Bestemd voor (aankomende) tekstspecialisten als communicatieadviseurs, tekstschrijvers, pers- en pr-medewerkers en online-redacteuren.

Waarom Kladjes®?
Je ontdekt
- Hoe je op verhaal komt, oftewel voor welke onderwerpen je warmloopt;
- Hoe je een frisse, verrassende benadering van je thema's vindt;
- Hoe je beeldender, pakkender, suggestiever formuleert.
Je oefent je schrijfspieren en werkt aan een schrijvers-mindset. Ook verzamel je schrijfoefeningen om vaker te doen. Daarnaast bouw je aan een bestand van tekstopzetjes waarop je feedback kreeg, om later op voort te borduren.

Denk je erover om onze één-, twee- of driedaagse training Creatief tekstschrijven te gaan volgen, dan is dit de ideale aanloop.

Soort activiteit

overig

Wie

Bureau Zuijdgeest Beter Schrijven

Wanneer

Kladjes® is van vrijdag 3 september tot en met vrijdag 26 november wekelijks maximaal een uur(tje) voor jezelf schrijven.

Hoeveel

Je investering in Kladjes® is € 195,- (0% btw) voor drie maanden lang gedisciplineerd voor jezelf schrijven en daarop 12x feedback krijgen. Vroegboekers krijgen tot nader te bepalen datum 10% korting en betalen € 175,-