Online workshopserie met feedback: Schrijf jouw kort verhaal

Online workshopserie: Schrijf jouw kort verhaal
Met een vaste groep schrijf je aan jouw eigen verhaal. Je zet deze van begin tot eind op tijdens deze workshopserie. Waardevolle feedback van de ervaren schrijfcoach Janine van de Raadt laat je weten wat wel en niet werkt in jouw verhaal, maakt herschrijven leuk, jouw verhaal beter en doet jou groeien als schrijver. Je hebt in juni 2024 een kant-en-klaar kort verhaal, dat je kunt insturen naar een schrijfwedstrijd of op jouw eigen manier kunt delen met anderen of voor jezelf kunt houden.

Je begint met het vinden van een verhaalidee en breidt dat per maand uit met personages, structuur, het doen van onderzoek, beeldend schrijven en herschrijven. In zes maanden neemt schrijfinspirator Janine van de Raadt je stapsgewijs mee naar je eigen verhaal. De cursus is toegankelijk voor zowel beginnende als meer ervaren schrijvers: je schrijft en ontvangt feedback op je eigen niveau.

Een deelnemer aan workshops van Janine zegt: “Ik vond en vind online schrijven een fijne manier om werkelijk te gaan schrijven. Een stokje achter de deur... Bovendien vind ik dat Janine middels haar opdrachten verborgen doosjes in mijn brein opent: waardoor ik zelf verrast kan worden wat er via mijn pen/ over bij mij mijn vingers in samenwerking met het toetsenbord, uitkomt. Verrassend! En zo gemakkelijk, aan je eigen schrijftafel en gezellig bekende mensen terug te zien waarvan je geen idee hebt waar ze wonen... en die elkaar toch stimuleren en hun schrijfsels delen.”

De online bijeenkomsten zijn op de volgende vrijdagen van half 10 tot half 12: 19 januari, 16 februari, 15 maart, 19 april en 17 mei 2024.

Er bij inbegrepen zijn extra online schrijfmomenten waar je bij kunt aansluiten op vrijdagen van half 10 tot half 12. Lees hierover meer op de webpagina van schrijfinspirator Janine van de Raadt.

Hoeveel: €222,-

Inschrijven: http://eepurl.com/dF5ZPf

Soort activiteit

cursus

Wie

Schrijfinspirator Janine van de Raadt

Wanneer

De online bijeenkomsten zijn op de volgende vrijdagen van half 10 tot half 12: 19 januari, 16 februari, 15 maart, 19 april en 17 mei. Daarnaast zijn er nog vier samenschrijf momenten waar je aan mee kunt doen, meer informatie vind je op de website van schrijfinspirator Janine van de Raadt.

Hoeveel

€222,-