Online Schrijfdag: Soulwriting

Het zijn woelige tijden, voor ieder van ons. Misschien ervaar jij nu ook hoe moeilijk het eigenlijk is om te blijven "staan"? Hoe ingewikkeld het soms is om het midden te vinden tussen de chaos van de buitenwereld, je werk, je gezin die je aandacht vragen, en je verlangen om JUIST NU tijd en aandacht te geven aan jezelf?

Met deze online Schrijfmeditatiedag schenk je jezelf een dag lang de tijd, aandacht en de liefde die je verdient. Samen zetten we onze pen in beweging met schrijfmeditatie, deelrondes (uitwisseling, in de mate van het mogelijke) en we nemen aan het eind ook de tijd voor vraag en antwoord.

We starten samen in de ochtend, nemen een middagpauze, en werken door tot 17:00. Aansluitend is er ook nog een avondsessie, waarin we samen in stilte (schrijf)mediteren.

Op zaterdag 6 en 20 juni introduceer ik je tot de Lichttaal of Soulwriting. Met lichttaal geef je stem aan de verbinding met je diepste kern.

P.S. Elke online schrijfmeditatiedag is anders. Je kunt makkelijk meerdere keren deelnemen, omdat de schrijfmeditaties toch telkens ietsje anders zijn, omdat de vragen die uit de groep komen anders zijn, omdat, er telkens iets nieuws zich aandient. Zo blijft het niet alleen voor jou, maar ook voor mij elke keer weer boeiend! Schrijf je snel in!

P.P.S. Schrijfervaring is niet nodig.

"Wat een magische en verhelderende dag was dit! Ik had al schrijvend een goed gesprek met mijn ziel. Ik heb verhelderende inzichten gekregen en vanuit huis schrijven in verbinding met Joey en de schrijfgroep ging prima. Een absolute aanrader!" – Anne-Lies Smal

Soort activiteit

workshop

Wie

Joey Brown

Provincie/locatie

Op afstand

Waar

online

Wanneer

zaterdag 20 juni

Hoeveel

50 EUR