ONLINE schrijfcursus met Geertje Couwenbergh

VIJF UUR GEGARANDEERD SCHRIJFVUUR MET DEZE VIDEOCURSUS

Wil je schrijven maar weet je niet goed waar te beginnen? Of weet je dat precies, maar blijf je het daadwerkelijk doen maar uitstellen? Of heb je een verlangen om je verhaal te vertellen – maar geen enkele schrijfervaring? Met deze online cursus maakt auteur en schrijftrainer Geertje Couwenbergh het je zo makkelijk mogelijk!

>>> begin direct: https://www.geertjecouwenbergh.com/schrijfvuur-online-cursus <<<

WAT JE KRIJGT:

* Tien unieke lessen op een persoonlijk trainingsplatform.

* Tien opeenvolgende dagen ontvang je de link naar een nieuwe video van dertig minuten in je inbox. Elke video verkent een essentieel thema van schrijfbeoefening, de uit zenboeddhisme afkomstige benadering van schrijven die we gebruiken in deze cursus.

* Je doet per sessie minstens twee schrijfoefeningen, samen met Geertje. Zo heb je aan het einde van deze cursus gegarandeerd schrijfkilometers gemaakt!

* Bij elke video tref je aanvullende tekst, met extra oefeningen en leestips.

* Onbeperkt toegang tot de sessies, zodat je keer op keer je schrijfvuur kunt blijven aanwakkeren!

Of je nu wilt beginnen met schrijven of inspiratie zoekt voor een lopend schrijfproject; deze cursus is je stok achter de deur.

DEZE CURSUS IS VOOR JOU ALS JE:

* je in je eigen tijd de belangrijkste schrijfbasics onder de knie wilt krijgen

* je je een blog, verhaal, autobiografie, roman of non-fictie project wilt injecteren met nieuwe inspiratie en invalshoeken

* je vastloopt in een bestaand schrijfproject

* je wilt ervaren hoe schrijven je zelfinzicht kan geven

* je een verhaal te vertellen hebt en je schrijfstem zoekt

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS:

'Een mooie manier om tot de essentie van schrijverschap te komen.'

'Ik heb inspiratie opgedaan om de personages in mijn eigen project leven in te blazen.'

‘Geweldig, inspirerend, verruimend aanvullend op de mijn bekende en vertrouwde manier van schrijven die vaak alleen met mijn weldenkende fatsoenlijke hoofd is en nu meer met mijn lijf’.

‘Ik heb weer motivatie en energie om het schrijven meer in mijn leven te integreren’.

GEERTJE COUWENBERGH

Deze online schrijfcursus is gebaseerd op Geertje's populaire boek ‘Zin’, dat HP/De Tijd een ‘bron van inspiratie voor elke auteur’ noemt - aangevuld met de ervaringen die Geertje de afgelopen tien jaar heeft opgedaan met de honderden schrijvers in haar workshops en individuele begeleiding.

Soort activiteit

cursus

Wie

Auteur, columnist en schrijftrainer Geertje Couwenbergh schreef vijf boeken, waaronder het schrijfboek Zin, dat HP/De Tijd een ‘bron van inspiratie voor elke auteur’ noemt en dat onlangs in een hernieuwde en uitgebreide editie verscheen.

Geertje kent zowel het plezier als de worsteling die bij schrijven komt kijken. Niet alleen door het schrijven van haar eigen boeken, maar ook door het werken met honderden schrijvers die de afgelopen tien jaar haar programma's bezochten. "Ik kwam erachter dat iedereen die verlangt zichzelf uit te drukken daar tijd en inspiratie voor zoekt - en een stok achter de deur nodig heeft. Ik ben voor veel schrijvers die stok achter de deur."

Waar

Online

Wanneer

volg deze online cursus waar en wanneer je wil

Hoeveel

85 euro