Nieuw! Erotisch schrijven

Wil je een sterke seksscène voor je roman schrijven?
Een pikante brief aan je lief?
Een erotisch verhaal voor een magazine, een podcast of een schrijfwedstrijd?

Erotisch schrijven is uitdagend, zowel voor beginnende als ervaren schrijvers. Erotica gaat dan ook over veel meer dan ‘de daad’, het gaat over mensen en hun verlangens, over opwinding en sensualiteit.
In deze cursus maak je op een laagdrempelige manier kennis met literaire erotica en schrijf je je steeds verder weg van platte seks, romantische voorspelbaarheid en porno. Experimenteer, durf te falen en laat je al schrijvend verrassen door je eigen fantasie of die van je personages.

Proeverij

Op zaterdag 14 mei geeft Lore Mutsaers een proeverij van deze workshop tijdens het Fluisterfestival, een inspirerende driedaagse, exclusief voor vrouwen, in kasteel de Heerlijckyt in Geetbets.

Lore Mutsaers schrijft proza. In 2019 verscheen haar roman ‘Dwaal zacht’ bij Uitgeverij Lannoo. Soms waagt ze zich aan een gedicht. Eerder werk werd gepubliceerd in het literair tijdschrift G en in het digitaal cultureel magazine De Optimist.

Soort activiteit

cursus

Wie

Lore Mutsaers

Wanneer

Vier donderdagavonden: 15, 22 en 29 september en 6 oktober, telkens van 19.30 tot 21.30u bij Creatief Schrijven, Gitschotellei 138, 2600 Berchem, op 7 minuten wandelen van Berchem-station.

Hoeveel

99.00 Euro