Masterclass Het geheim van een succesvol non-fictieboek

Vind iedereen dat je een boek moet gaan schrijven? Stop dan met het bedenken van excuses en kom in actie. Meld je snel aan voor mijn nieuwe masterclass.

Als uitgever van Haystack heb ik jarenlange ervaring met het uitgeven van non-fictieboeken. Ik heb honderden auteurs begeleid met het schrijven en publiceren van hun boek. Als schrijver van meerdere boeken weet ik bovendien hoe het is om auteur te zijn. Ook ik heb geworsteld met writers block, gestresst om een deadline te halen en vele uren zitten puzzelen op die ene perfecte zin, bijvoorbeeld voor mijn boek 'Waarom schrijf je geen boek?'.

Tijdens mijn masterclass leer ik je in één dag alles wat je moet weten om een vliegende start te maken met je non-fictieboek:

• Hoe bedenk je een originele invalshoek?

• Hoe stel je de structuur op van je boek?

• Hoe schrijf je een aantrekkelijk boekvoorstel?

• Hoe vind je een uitgever voor je boek?

• Hoe zet je jezelf op de kaart met je boek?

Als je de masterclass hebt gevolgd, heb je een goed beeld van de boekenmarkt in Nederland en weet je hoe je de publicatie van je eigen boek kunt aanpakken. Meer dan honderd auteurs hebben deze masterclass de afgelopen jaren gevolgd en inmiddels succesvol een boek uitgegeven, in eigen beheer of bij een professionele uitgeverij in Nederland.

Soort activiteit

workshop

Wie

De masterclass wordt gegeven door schrijver en uitgever Geerhard Bolte. Hij heeft zelf meerdere boeken geschreven, waar 'Waarom schrijf je geen boek?'. Hij is uitgever van Uitgeverij Haystack, een uitgeverij die is gespecialiseerd in management, psychologie en maatschappij.

Wanneer

Vrijdag 6 september 2024

Hoeveel

De prijs van de masterclass bedraagt 299 euro inclusief btw.