Masterclass Charente

De schrijfvakanties bij Marelle Boersma en Jan Kostelijk zijn in Schrijven Magazine met een 9,1 beoordeeld. Een mooie opsteker voor ons werk. Veel van onze schrijvers komen dan ook regelmatig terug voor een weekje schrijfinspiratie.

Wie zijn wij?
We zijn inmiddels verhuisd van de hete Algarve naar de zonnige Charente (een uur ten noorden van Bordeaux). Maar we zijn nog steeds anders dan anders. Alles wordt namelijk verzorgd. Nieuw is dat je nu in ons bijna-Chateau komt overnachten in een van de ruime suites, waarbij je de beschikking hebt over een eigen suite.

Wat is het?
Op deze nieuwe locatie heb ik nu opnieuw een Masterclass uitgezet.
Een Masterclass is speciaal voor gevorderde schrijvers die hun manuscript (bijna) klaar hebben en onder begeleiding hun verhaal willen aanscherpen om het geschikt te maken voor publicatie.
Een Masterclass is manuscriptbeoordeling én uitgebreide schrijfbegeleiding in één, waarbij je ook getraind wordt om de diepgang in je verhaal op te zoeken.

Wat bied ik?
Ik lees vooraf een belangrijk deel van je manuscript zodat ik me een goed beeld kan vormen van de sterke en zwakke punten in het verhaal. De verschillende trainingen die je tijdens de week kunt volgen, baseer ik deels op de ingezonden verhalen/vragen maar ook deels op mijn eigen inschatting wat nuttig is; het is dus een Masterclass op maat!
Je krijgt verdiepende schrijftechnieken aangeboden én persoonlijke coaching om jouw manuscript verder aan te scherpen. Door de kleine groep is er veel persoonlijke aandacht en tijd om te sparren.
Op de laatste dag ga ik uitgebreid in op het uitgeefproces en de verschillende mogelijkheden hiervoor, en krijg je een persoonlijk advies voor publicatie van jouw verhaal (geen uitgeefgarantie)

Resultaat?
Deze doelgerichte aanpak, waarbij verdiepende training met coaching wordt gecombineerd, heeft als resultaat dat van de vorige Masterclass drie van de vijf schrijvers gedebuteerd zijn bij traditionele uitgeverijen. Een prachtig resultaat!
Tijdens deze Masterclass is het schrijverscollectief 'De Schrijfjuffers' ontstaan.

Natuurlijk is er ook ruim de tijd om zelf te (her)schrijven, waardoor je je manuscript verder kunt aanscherpen. Het is prettig om onder begeleiding van een schrijfcoach de beste versie van je verhaal af te schrijven. Maar natuurlijk kun je vanaf ons huis ook een wandeling maken in de omgeving of de plaatselijke boulangerie bezoeken.

Schrijfplekjes:
Op ons 2,7 ha grote landgoed met uitzicht op de heuvels vol druivenstruiken en zonnebloemen, zijn diverse schrijfplekjes gecreëerd: in de schaduw van de hanger, binnen in de ruime salon, onder de grote lindeboom of onder de parasol den. Er is altijd een rustig plekje te vinden.

Complete verzorging:
Ik zei het al: alles wordt verzorgd. Want alles zit bij de prijs in! Niet alleen alle overnachtingen in de ruime suites van ons prachtige Logis in de zonnige Charente, maar ook alle maaltijden die door Jan met eigen groenten en fruit van het land met veel liefde worden bereid.

Bereikbaarheid:
Logis Delicieux is goed bereikbaar met de auto (975 km vanaf Utrecht), met de trein (tgv) of vliegtuig. De gedetailleerde reismogelijkheden vind je op de website.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

Marelle Boersma, auteur en schrijfdocent

Provincie/locatie

In het buitenland

Waar

Frankrijk

Wanneer

4 t/m 10 oktober 2020

Hoeveel

v.a. 1495 euro