Luisteren naar je pen - de Basiscursus

Luisteren naar je pen© is dé cursus voor creatief dagboekschrijven waarin je schrijvend vertrouwd raakt met wat voor jou belangrijk is. Het plezier in het creatieve schrijfproces staat voorop. Door middel van verschillende schrijfoefeningen verken je gebeurtenissen en herinneringen waardoor je jezelf beter leert kennen. Door aandacht te geven aan je belevingswereld is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor wie
Als je nieuwsgierig bent naar wat er in je leeft, je persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt en je dit op creatieve wijze schrijvend wilt onderzoeken is deze cursus echt iets voor jou. Je hebt geen schrijfervaring nodig. De groep zal bestaan uit minimaal 2 en maximaal 6 deelnemers.

Programma cursus Luisteren naar je pen©
6 lessen van 2 tot 2,5 uur
Schrijven aan de hand van verschillende schrijfoefeningen en werkvormen
Er wordt afwisselend alleen en in kleine groepjes gewerkt
Na elke cursusdag ga je dmv thuisopdrachten aan de slag met de behandelde oefeningen

Wat heb je nodig
Een schrift en een pen

Soort activiteit

cursus

Wie

Ik ben Esther, schrijfbegeleider en ervaringsdeskundig professional op gebied van mentale en fysieke uitdagingen. Ik weet hoe belangrijk het is om ruimte te maken voor je eigen wensen en verlangens en help je weer contact te maken met jouw creativiteit en intuïtie om zo op je Eigen Wijze invulling aan je leven te geven. Schrijven is hierbij een belangrijke tool om je te helpen tussen de regels tevoorschijn te komen! Telkens weer ben ik vol verwondering over hoe woorden die lange tijd tussen de regels verzwegen zijn gebleven tevoorschijn komen wanneer pen en papier een vertrouwde en veilige plek blijken te zijn.

Wanneer

6 lessen van 10.00 uur tot 12.30 uur op 10, 17 en 24 februari en 10, 17 en 24 maart

Hoeveel

€185,-