Het schrijfpad voor trainers, coaches, therapeuten

"Als ik praat, dan houd ik nog iets bij me, dan ben ik iets afstandelijker. Als ik schrijf, durf ik de kern te benoemen. Schrijvend zoek ik woorden voor mijn gevoel. Als ik over dingen schrijf, verwerk ik ze. Dan geef ik taal aan dingen die eerst geen taal hadden."
(Jo Ghijsen, 2011)

Het Schrijfpad is een training voor coaches, trainers, begeleiders en therapeuten. Tijdens twee inspirerende dagen ontdek je wat je met schrijfoefeningen kunt bereiken, in groepen en in individuele begeleiding. In de training krijg je volop tips, oefeningen en inspiratie, ook als je al met schrijfoefeningen werkt. Je ontdekt wat een schrijfopdracht echt krachtig maakt, hoe je in stappen kunt werken en hoe je schrijven kunt inzetten voor o.a. het versterken van kernboodschappen, het ontdekken van verlangens en het vinden van de rode draad. De training is ook heel geschikt voor mensen die met levensverhalen werken of ondersteunen bij rouwverwerking. Er is ruimte om casussen in te brengen vanuit je eigen doelgroep(en) en werkveld.

Op donderdag 13 en vrijdag 14 april werken we van 10.00 – 17.00 uur. Er kunnen maximaal 7 mensen meedoen. De training kost € 325,00. Een overnachting is niet bij de prijs inbegrepen. Ik kan wel suggesties doen voor fijne betaalbare overnachtingsplaatsen. De training is op een inspirerende plek, in het groen.

Inschrijven kan via e-mail: info@monicaboschman.nl
Mail of bel gerust als je meer wilt weten over mijn visie en werkwijze.

Monica Boschman
Dichter en schrijfdocent

Soort activiteit

cursus

Wie

Monica Boschman

Wanneer

13 en 14 april 2023

Hoeveel

€ 325,00