Festival Schrijfdorst

De Schrijfschool & KADE40 presenteren:
Festival Schrijfdorst #3

Pak de fiets, metro of vlieger naar Vlaardingen. Want op zondagmiddag 16 april vind je daar de derde editie van Festival Schrijfdorst, georganiseerd door De Schrijfschool Rotterdam en KADE40. Van 12.00 tot 19.00 uur zijn er schrijfworkshops, de uitreiking van de Schrijfdorst Schrijfwedstrijd met auteur Splinter Chabot en de presentatie van de bundel Schrijfdorst Eer & Geweten - met teksten van de zeven schrijfwedstrijdwinnaars. En vergeet het voorleesfees en de borrel niet. En dat maar voor € 10 per kaartje. Welkom bij KADE40, Westhavenkade 40, Vlaardingen.

🕺🏻Schrijfworkshops
Het festival begint met drie schrijfworkshops van 60 minuten per stuk. Deze schrijvers en schrijfdocenten geven de workshops: Marcel Verreck (Columns Schrijven), Edwin de Voigt (Schrijven met Humor), Heleen Schoone (Autobiografisch Schrijven) en Manou van de Zande (Creatief Schrijven). In de pauze is er koek, zopie en muziek.

💃🏻Schrijfwedstrijd
Thema van Schrijfwedstrijd Schrijfdorst #3 is Eer & Geweten. Deadline is dinsdag 7 februari, 23.59 uur. De zeven winnende verhalen, gedichten en spoken wordteksten komen in de bundel Schrijfdorst Eer & Geweten. Juryvoorzitter en schrijver Splinter Chabot presenteert het eerste exemplaar tijdens Festival Schrijfdorst. Daarna is er een voorleesfees en borrel. Dus heb je eigen werk dat toe is aan publiek? Iets vlammends geschreven tijdens de workshops van Festival Schrijfdorst? Lees voor! Het publiek is warm, aardig en vol eer & geweten.

Soort activiteit

festival

Wie

De Schrijfschool in Rotterdam & KADE40, centrum voor kunst en cultuur in Vlaardingen

Wanneer

Zondagmiddag 16 april, van 12.00 - 19.00 uur

Hoeveel

€ 10,-