Eurocon 2024 - de Europese conventie voor Fantasy en Science Fiction

De Europese conventie voor alles wat met fantasy, science fiction en horror te maken heeft komt voor het eerst in 52 jaar naar Nederland. Ons thema: Erasmuscon!
Schrijvers, bereid je voor op lezingen, panels en workshops. Er zullen veel auteurs rondlopen, van zowel nationale als internationale oorsprong. Een van onze gasten is bijvoorbeeld Andrzej Sapkowski, auteur van The Witcher!
NB. Het programma is in het Engels vanwege het grote aantal internationale gasten, maar alle schrijfkennis is natuurlijk overdraagbaar.

Soort activiteit

festival

Wie

Erasmuscon wordt georganiseerd door het team wat normaal de jaarlijkse Nederlandse conventie HSFcon organiseert, bijgestaan door een grote groep vrijwilligers.

Wanneer

Van vrijdag 16 augustus t/m maandag 19 augustus

Hoeveel

Tickets zijn nu al vanaf 30 euro online verkrijgbaar. Toegang tot de volledige vier dagen kost 125 euro per persoon.
Jongeren (tussen 12 en 22 jaar oud) betalen 75 euro voor de volledige vier dagen, maar kunnen er ook voor kiezen om alleen op zondag te komen wanneer het programma zich focust op YA. Een kaartje voor jongeren op zondag kost 25 euro.
Kinderen tussen 3 en 12 jaar oud betalen 5 euro voor één dag of 10 euro voor de hele conventie. Kinderen onder de 3 zijn gratis.