Een jaar lang schrijfplezier

Houd jij van schrijven, maar dan het liefst in je eigen tijd? Ben je op zoek naar inspiratie, maar heb je geen zin in schrijfworkshops? Meld je dan nu aan voor een jaar lang schrijfplezier!

Wat ga je doen?
Je ontvangt elke maand een pdf in je inbox met leuke schrijfoefeningen. Je kiest vervolgens zelf of je meteen gaat voor 2 uur schrijfplezier of dat je elke week een half uur schrijft. Schrijfplezier verzekert! Ondertussen leer je door te schrijven verschillende schrijftechnieken aan. Het is vooral een fijne stimulans om regelmatig te schrijven.

Je ontvangt een jaar lang minstens 2 uur schrijfplezier per e-mail van professionele schrijfcoach Janine van de Raadt (bekend van de maandelijkse schrijfkamer).

Hoeveel kost het?
€66,- per jaar inclusief btw, als je je inschrijft voor 14 december 2021. Na 14 december geldt de gewone prijs van €99,- per jaar.

EXTRA BONUS: Schrijf je je in voor 1 oktober 2021 dan ontvang je ook nog eens een bonus pdf met beeldende schrijfoefeningen.

Je kunt direct starten!
Na je aanmelding ontvang je meteen de bonus pdf met leuke beeldende schrijfoefeningen uit de schrijfkamer van april vorig jaar. Een leuke manier om te starten met je jaar schrijfplezier! Je ontvangt deze pdf automatisch en dus direct in je inbox. Je kunt meteen aan de slag! Vervolgens ontvang je vanaf 1 oktober elke maand de oefeningen van een jaar lang schrijfplezier.

Ik meld mij aan!
Top, hartstikke leuk dat je meedoet. Vul het formulier in op de website van schrijfcoach Janine van de Raadt en ontvang direct de bonus pdf met leuke schrijfoefeningen.

Ga hier naar het inschrijfformulier: https://www.mundusestliber.nl/een-jaar-lang-schrijfplezier/

Soort activiteit

overig

Wie

Schrijfcoach Janine van de Raadt

Wanneer

Start direct (in je eigen tijd)

Hoeveel

€66,- bij inschrijving voor 14 december 2021. Daarna €99,-.
Inclusief btw. Geen extra kosten.