De papieren pleisterplaats - zeiltocht over de oceaan op papier

Vanaf 2020 bied ik de nieuwe schrijfreis "de Papieren Pleisterplaats" aan in Vaassen.

Een pleisterplaats is een plek waar mensen (en dieren) die een lange reis maken, onderweg even kunnen rusten en voedsel vinden. De papieren pleisterplaats is dan ook een plek om schrijvend op adem te komen en je te voeden met innerlijke wijsheid en stilte. Zodat je daarna met meer energie en focus je levensreis kunt vervolgen. Ik ben graag je reisleider en wijs je aan de hand van concrete schrijfoefeningen de weg.

Zoek jij rust of wil jij gevoed en geïnspireerd worden? Dan is deze schrijfreis wat voor jou! Ik bied je drie verschillende schrijfreizen aan, die je los van elkaar kunt volgen. Dit jaar is dat 'de zeiltocht over de oceaan' en in 2022 'de trektocht door de bergen'. Daarnaast kun je "Papieren Pleisterplaats" ook als meerdaagse schrijfretraite (in één week) volgen in het Dominicanenklooster Huissen (GLD) Op mijn website kun je meer lezen over deze schrijfretraite in het klooster.

Ook kun je op mijn website alle thema's per workshop lezen.
Wil je eerst zelf kennismaken met het creatief dagboekschrijven? Koop dan het boek "Heerlijk schrijven" (€14,95) en werk daarin.

Soort activiteit

cursus

Wie

Hanny Kuijer van EnerVie Schrijfatelier

Wanneer

Vanaf dinsdag 28 september van 10.00 - 12.30 elke dinsdagochtend, behalve op 19 oktober en 9 november. De laatste workshop is dan ook op dinsdag 16 november 2021.

Hoeveel

€175 inclusief materialen, koffie/thee met lekkers