De Chaos-methode

De Chaos-methode is een online programma dat schrijvers inzicht en gereedschap biedt om grip te krijgen op het maakproces van fictie. Met grip op je werkwijze weet je altijd je volgende stap te vinden en weet je drempels om te zetten in functionele activiteit. Zo vergroot je je autonomie en leg je een duurzaam fundament onder je schrijfpraktijk.

De methode doet dat in de vorm van vijftien videosessies vol verrassende inzichten en praktische handvatten die je direct kan toepassen in je eigen schrijfpraktijk.

De Chaos-methode is gemaakt voor schrijvers die de ontwikkeling van hun schrijverschap serieus nemen. Als je behoefte hebt aan grip op het maakproces, aan verdieping, nieuw inzicht en een heldere visie op het schrijven van fictie, dan is dit je programma.

Soort activiteit

cursus

Wie

Het programma is ontwikkeld door schrijver Frank Gunning.
Frank is eigenaar van Atelier de Pijp, waar hij werkt aan zijn derde roman. Frank is als huisschrijver verbonden aan toneelgroep Habitat X. In een carrière in theater en literatuur van ruim twee decennia ontwikkelde Frank zijn visie op het schrijven van fictie, wat zijn weerslag vond in de Chaos-methode. Naast toneelstukken en romans schrijft Frank hoorspelen, korte filmscripts, jeugdverhalen en cabaretteksten.

Wanneer

Eenmaal ingeschreven kan je de serie onbeperkt blijven volgen en herhalen.

Hoeveel

219,- / 345,-