Cursus Schrijf je boek

Deze cursus is voor iedereen die graag een boek wil schrijven en is zeer geschikt voor het schrijven van fictie, zoals een roman. De cursus bestaat uit 6 lessen en een werkboek. Elke les krijg je een flink stuk kennis toegereikt met praktische voorbeelden en opdrachten om meteen het geleerde toe te passen. Aan het einde van elke les is er een huiswerkopdracht die je in kan sturen voor feedback naar schrijfcoach en redacteur Giovanna Jansen.

Na het volgen van deze cursus weet jij precies hoe je aan het schrijven van een boek begint, hoe je een boek plot, zorgt voor een sterke verhaallijn, weet je hoe je sterke personages schrijft, en ken je de do’s & don’ts bij het schrijven van een boek. Ook weet je door deze cursus hoe je de eerste versie van je boek herschrijft en hoe je jouw boek straks uit kan brengen.

Je krijgt alle tools in handen om te zorgen dat je boek er ook echt gaat komen! Dus droom je al jaren van die roman met jouw naam erop? Wacht dan niet langer maar begin nu met schrijven!

“Ik heb vooral erg baat gehad bij de startfase van mijn boek. In plaats van meteen beginnen te schrijven, werd ik uitgedaagd om veel voorwerk te doen en zo met een goede basis te kunnen starten. Deze basis zal me goed blijven helpen bij het verder schrijven van mijn boek! Daarnaast geeft Giovanna fijne en duidelijke feedback, waar ik altijd ook écht iets aan had.”
voormalig cursist Sophie de Jong

Soort activiteit

cursus

Wie

Over Schrijven Gesproken

Wanneer

Te starten op ieder gewenst moment.

Hoeveel

€ 197,-