Cursus Schrijf je boek

Het begint met een droom…
Wil je graag een boek schrijven maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je wel al begonnen maar weet je niet hoe je verder moet? Je blijft steken op een bepaald punt en ziet niet hoe je naar het einde toe moet werken. Mis je een stukje kennis over het schrijven van een boek en twijfel je of het wel de goede kant op gaat? Kijk je uit naar het moment dat je je eigen boek in handen hebt, maar ben je bang dat dit alleen maar een droom zal blijven? Lig je er soms zelfs ‘s nachts wakker van? Dan is deze schrijfcursus voor jou!
6 weken lang krijg je een schrijfles in je mailbox. Elke les staat vol met alles wat jij als schrijver wil weten over het boekschrijfproces: een stuk kennis, verdieping en een uitdagende opdracht zodat je er meteen mee aan de slag kan. Na het volgen van deze cursus weet jij precies hoe je met een boek begint, hoe je een boek plot, schrijft en herschrijft, en hoe je hem straks uit kan brengen. Je krijgt alle tools in handen om te zorgen dat je boek er ook echt gaat komen!
Misschien droom jij er ook al jaren van om een boek te schrijven, maar denk je: ja, ooit. Ik ga eraan beginnen als… de kinderen groot zijn/ik minder hoef te werken/wanneer ik een vaste baan heb/als… vul zelf maar in. Maar weet je dat er altijd redenen zullen zijn waarom je het uitstelt tot ooit? Met deze cursus voorkom je dat ‘ooit’ ‘nooit’ wordt en zorg je ervoor dat je straks je eigen boek in handen hebt.

Soort activiteit

cursus

Wie

Over Schrijven Gesproken

Wanneer

Kan ieder moment starten

Hoeveel

€ 197,-