Cursus Non-fictie schrijven

Het begint met een droom…
Je schrijft al een tijdje, gewoon voor jezelf. En langzaamaan begint het te kriebelen. De kriebel word een verlangen en op een gegeven moment zelfs een droom: het schrijven van een non-fictie boek. Jouw eigen non-fictie boek!

Wil je graag een non-fictie boek schrijven maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je wel al begonnen maar weet je niet hoe je verder moet? Mis je een stukje kennis over het schrijven van een boek en twijfel je of het wel de goede kant op gaat? Kijk je uit naar het moment dat je je eigen boek in handen hebt, maar ben je bang dat dit alleen maar een droom zal blijven?

Dan is deze cursus zeer geschikt voor jou! De cursus bestaat uit 6 lessen en een werkboek. Elke les krijg je een flink stuk kennis toegereikt met praktische voorbeelden en opdrachten om meteen het geleerde toe te passen. Aan het einde van de les is er een huiswerkopdracht die je in kan sturen voor feedback naar schrijfcoach en redacteur Giovanna Jansen.

Na het volgen van deze cursus weet jij precies hoe je aan het schrijven van een boek begint, hoe je een boek plot, hoe je structuur houdt, hoe je jouw kennis overbrengt, en ken je de do’s & don’ts bij het schrijven van een boek. Ook weet je na deze cursus hoe je de eerste versie van je boek herschrijft en hoe je jouw boek straks uit kan brengen.

Je krijgt alle tools in handen om te zorgen dat je boek er ook echt gaat komen! Dus droom je al jaren van die roman met jouw naam erop? Wacht dan niet langer maar begin nu met schrijven!

Zeer geschikt voor het schrijven van bijvoorbeeld een:
- Zelfhulpboek
- Biografie (geen roman)
- Managementboek
- Lifestyleboek
- Kookboek

“Ik volgde deze cursus heel graag. De lessen zijn duidelijk en goed uitgeschreven. Ik kon ervoor maar niet beginnen met schrijven, maar nu weet ik hoe ik een plan kan maken (=plotten). De tooltips zijn extra handig. Vooral hoe ik aan research kan doen en waar. De oefeningen die er telkens bijkwamen, waren uitdagend en boeiend. Niet altijd makkelijk, maar schrijven is doorzetten. Dank je voor deze interessante cursus. Ik wil er zeker nog meer bij je volgen.”
voormalig cursist, Danielle Gemmel

Soort activiteit

cursus

Wie

Over Schrijven Gesproken

Wanneer

Te starten op ieder gewenst moment.

Hoeveel

€ 197,-