Cursus '30 days of Morning Pages' met WRITE ALONG sessies

De morning pages of ochtend pagina’s zijn een bekende tool uit ‘The Artist’s Way’: dagelijks schrijf je drie pagina’s aan het begin van de dag. Dit is het zogenaamde ‘free writring’ of intuïtief schrijven. Je schrijft deze pagina’s enkel voor jezelf. Het werkt als een soort meditatie, ruimt veel gedachten en overtuigingen op en brengt je tot dieper inzicht over jezelf, je leven, wat jij echt wil.

Vele mensen vinden het echter moeilijk die morning pages vol te houden. Het vraagt een inspanning, een nieuwe gewoonte installeren. Als het confronterend wordt, is opgeven heel verleidelijk. Soms is het ook gewoon saai of gebeurt er een tijdje minder dan je zou willen. Of je denkt het kapot waardoor je vastloopt.

Daarom is dit 30-dagen-programma, dat je met of zonder online meetings in een kleine groep kan doen. Door 30 dagen (die hoeven niet eens aaneengesloten te zijn) in te zetten op je morning pages, kan je er de voordelen van ondervinden en je gesteund voelen in de praktijk van het (dagelijks) schrijven.

De cursus bestaat uit meer dan 60 online lessen, een kaartenset die je per post krijgt en de mogelijkheden elke woensdag- en vrijdagochtend van 6 tot 7 deel te nemen aan een write along sessie via zoom, om samen (begeleid) te schrijven. De sessies zijn op 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22, 24, 29 juni en 1 juli.

Soort activiteit

cursus

Wie

Hade Wouters

Wanneer

We starten op 1 juni.
De schrijfsessies zijn op woensdag en vrijdag van 6 tot 7: 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22, 24, 29 juni en 1 juli.

Hoeveel

€299