Cursus '30 days of Morning Pages'

De morning pages of ochtend pagina’s zijn een bekende tool uit ‘The Artist’s Way’: dagelijks schrijf je drie pagina’s aan het begin van de dag. Dit is het zogenaamde ‘free writring’ of intuïtief schrijven. Je schrijft deze pagina’s enkel voor jezelf. Het werkt als een soort meditatie, ruimt veel gedachten en overtuigingen op en brengt je tot dieper inzicht over jezelf, je leven, wat jij echt wil.

Vele mensen vinden het echter moeilijk die morning pages vol te houden. Het vraagt een inspanning, een nieuwe gewoonte installeren. Als het confronterend wordt, is opgeven heel verleidelijk. Soms is het ook gewoon saai of gebeurt er een tijdje minder dan je zou willen. Of je denkt het kapot waardoor je vastloopt.

Daarom is dit 30-dagen-programma, dat je met of zonder online meetings in een kleine groep kan doen. Door 30 dagen (die hoeven niet eens aaneengesloten te zijn) in te zetten op je morning pages, kan je er de voordelen van ondervinden en je gesteund voelen in de praktijk van het (dagelijks) schrijven.

De juni-cursus bestaat uit:

- 30 online lessen (voor elke dag één, je hoeft deze niet aansluitend te doen) OVER schrijven
- Een kaartenset met 30 schrijfopdrachten die je per post krijgt
- Een wekelijkse meeting als je kiest voor de variant mét online meetings in groep.

Soort activiteit

cursus

Wie

Hade Wouters

Wanneer

De hele maand juni. De cursus blijft nadien nog beschikbaar.
Als je kiest voor de variant met online meetings, vinden die plaats op 2, 9, 16, 23 en 30 juni, van 20u30 tot 21u30.

Hoeveel

De cursus kost €99 (cursus + kaartenset per post) of €179 (cursus, kaartenset per post en vijf online meetings).