Creatief tekstschrijven. Wat wil je nog meer?

“Ik had niet verwacht zo geïnspireerd te kunnen worden en zoveel meer uit mijzelf te kunnen halen. De tijd vloog! Door het enthousiasme van de trainer, de informatie die we tussendoor kregen en door de ontzettend leuke, interessante oefeningen heb ik de training als zeer positief ervaren.” Jasperina Furman, communicatieadviseur bij Zaam.

Jasperina is een van de paar honderd (aankomend) bedrijfsjournalisten, bloggers, columnisten, communicatieadviseurs, copywriters, pr-adviseurs, tekstschrijvers, webredacteuren, kortom: tekstspecialisten, die het nut en de fun van de training Creatief tekstschrijven al hebben ervaren. En die nog dagelijks - op het werk en privé - toepassen wat ze leerden. Wat maakt hen zo enthousiast?

• De veilige en inspirerende sfeer die trainer Karel Witteveen weet te creëren, waardoor je jezelf verrast met frisser, pakkender teksten.
• De originele, prikkelende opdrachten die je maakt - soms voor jezelf, soms met vakgenoten - waardoor je je vaste routines doorbreekt.
• De opbouwende één-op-één feedback op je uitwerkingen en de insider-tips van de trainer, waarmee je verder komt.
• De didactiek van learning by doing en van verdergaan met wat er al staat.
• Door de inspiratie, het zelfvertrouwen en de nieuwverworven vaardigheden die na afloop mee naar huis gaan.

Soort activiteit

cursus

Wie

Bureau Zuijdgeest Beter Schrijven

Wanneer

donderdag 6 en 20 april

Hoeveel

€475,- voor de ééndaagse, incl. alle cursusmaterialen, consumpties, lunches, tussendoortjes, 0% BTW. Let op! Schrijf je je in voor de twee- of driedaagse, dan mag je collega meedoen voor de halve prijs.