Columns met Matrcel Verreck | Ja die!

COLUMNS MET MARCEL VERRECK | Ja die!

>> 6 ma-avonden 19.30-21.30 | docent: Marcel Verreck
>> 3, 10, 17 feb, 2, 9, 16 mrt 2020
>> 215,- incl btw, koffie, thee en koekjes

Heb je Carries Column College gevolgd? Of een andere schrijfcursus, en geeft het genre columns je fijne schrijfkriebels? Schrijf dan dóór, dit keer met columnveteraan Marcel Verreck. Ja, die! Collega van Carrie, van Spijkers met Koppen, van de radio, van zijn liedjes samen met Paul Pleijsier, van zijn cabaretvoorstellingen.
Én van zijn columns dus: onder meer voor Nieuwe Revu, Metro, Het Parool en Den Haag Centraal. Op de radio zette Marcel de ether in vuur en vlam met actuele columns in de ochtendprogramma’s van Rob Stenders, bij VARA’s Ontbijtradio en tijdens Hier en Nu Nieuwspoort.

Wat ga je doen?
Marcel deelt de kneepjes van het vak met jou. Geen eindeloze theoretische verhalen (wel een sappige anekdote hier en daar), wel lekker aan de slag. Met bijzondere aandacht voor thema’s als: brainstormen, onderwerpkeuze, humor als wapen, argumentatie, de eerste en de laatste zin (en ook de zinnen daartussen natuurlijk), stijlvol beledigen, de actualiteit als inspiratiebron, de balans tussen hart en hoofd en natuurlijk: hoe draag je je column zo goed mogelijk

>> Studio Delfshaven, Piet Heynsplein 31, R'dam
>> min 8 cursisten, max 12

Soort activiteit

cursus

Wie

De Schrijfschool

Provincie/locatie

Zuid-Holland

Waar

Rotterdam

Wanneer

3 feb t/m 16 mrt

Hoeveel

215 euro