Buitenkunst Randmeer keuzeweek

De eerste en de laatste week van het zomerseizoen van Buitenkunst Randmeer bestaat uit een week met een keuzeprogramma. Dat wil zeggen dat je elke ochtend kunt kiezen uit het totale aanbod van workshops op het gebied van schrijven, theater, beeldende kunst, zang, en fotografie. Elke dag opnieuw kiezen, elke dag een andere groep, elke dag een nieuwe uitdaging. Als beginner toegankelijk om zo veel mogelijk te ontdekken, als gevorderde interessant om nieuwe invalshoeken aangeboden te krijgen. Ook zullen er in deze week enkele samenwerkingen ontstaan tussen de verschillende disciplines. En natuurlijk zal er veel uitgewisseld worden in presentaties, exposities enz.

De workshops op Buitenkunst Randmeer zijn op ons eigen terrein, genaamd De Wilgen. Het ligt tussen de weilanden, loofbomen en naaldbossen, op 6 km van Elburg, met achter de dijk het Drontermeer (waar je in kan zwemmen). We hebben een groot en een klein theater, een restaurant, een bar, vele werktenten, ateliers, muziektenten, materialen en studio’s, drie kampeervelden met douches en toiletten, en een veld met huurtenthuisjes.
Je kunt als gevorderde én beginner deelnemen aan de weken met workshops in schrijven, theater, dans, beeldende kunst, muziek, fotografie & video. Het programma op Randmeer bestaat naast deze twee keuzeweken, uit Speciale weken en Ateliers & Werkplaatsen voor volwassenen (vanaf 16 jr), het TheaterTalentLab en BKbeeldLAB (16-23 jr), Theaterweken voor jongeren (TTLjong 12-15), en kinder- en kleuterprogramma’s.

Soort activiteit

workshop

Wie

Buitenkunst Randmeer

Wanneer

10-17 juli 2021 en 21-28 augustus 2021

Hoeveel

Per persoon: € 260,-
Jong volwassenen tussen 16 en 25 jaar, krijgen 25 euro korting (235,-).
Bovenstaande prijzen zijn inclusief alle programmakosten, kampeer-gelden, materialen, enz. Prijzen zijn exclusief gemeentelijke toeristenbelasting à 95 cent (o.v.) p.p.p.n. en eten/drinken.