Buitenkunst Pinksterweekend

Het Pinksterweekend is een drukbezocht, lang weekend met een groot aanbod in dagworkshops schrijven, zang, instrumentale muziek, theater, beeldende kunst, schilderen, dans, percussie en fotografie.
Je bent welkom op vrijdagmiddag na 14:00 uur. Op vrijdagavond staat er een professionele voorstelling in het theater. De workshops zijn op zaterdag, zondag en maandagochtend. Elke ochtend kies je uit de verschillende workshops binnen de diverse kunstdisciplines. Zo kun je kennis maken met drie verschillende disciplines, of er voor kiezen juist één vak uit te diepen door alle 3 de dagen voor bijvoorbeeld schrijven te kiezen.
Op zaterdagavond speelt er een live-band op ons podium en zondagavond zijn er presentaties van diverse workshops te bezoeken. Maandagmiddag is er ruim tijd voor vertrek.
Voor de jongeren, kinderen en kleuters zijn er aparte programma's op het gebied van theater, beeldende kunst, muziek en dans. Bij Buitenkunst is alles wat je nodig hebt aanwezig; zoals materialen, werktenten, theaters, een restaurant. Je overnacht in een (eigen) tent/caravan/camper bij ons op het terrein.

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

BUITENKUNST organiseert workshops, voorstellingen, ateliers, concerten, programma’s op maat, gesprekken en meer, op het gebied van theater, dans, muziek, schrijven, beeldende kunst, fotografie en video. Dit doen we op twee locaties: Buitenkunst Randmeer en Buitenkunst Drenthe. Professionele kunstenaars, schrijvers, theatermakers, muzikanten e.d. geven hier vanaf het Hemelvaartweekend tot eind augustus workshops aan beginners & gevorderden in alle leeftijdscategorieën (vanaf 3 jr.). Tijdens de workshopweekends & weken verblijf je op ons kampeerterrein.

https://buitenkunst.nl/randmeer/programma/

Provincie/locatie

Flevoland

Waar

Dronten

Wanneer

29 mei-1 juni 2020

Hoeveel

Prijzen per persoon:
€120,- (volwassenen)
€100,- (jong volwassenen)
€95,- (jongeren)
€85,- (kinderen 6 tot 11 jaar)
€65,- (kinderen 3 tot 5 jaar)