Bloed, zweet en tranen o.l.v. Leonieke Baerwaldt

In de serie KORTE CURSUSSEN OP ONDERDELEN. Het idee is dat je er een aantal bij elkaar sprokkelt en op die manier je eigen opleiding samenstelt. Heb je bijvoorbeeld moeite met herschrijven en gooi je snel iets weg? Volg de cursus Bloed, zweet en tranen op 6 en 20 december 2021 o.l.v. Leonieke Baerwaldt in Athenaeum Boekhandel op het Spui. Een volwaardige cursus, zeer intensief op twee avonden met een periode van twee weken ertussen.

Heb jij eigen werk liggen waarvan je denkt dat het zo goed als perfect is? Of ben je juist al jaren aan het worstelen met dat ene verhaal dat steeds niet uit de verf komt? Ik daag je uit om het mee te nemen en er samen met mij achter te komen dat er nog genoeg slagen te maken zijn, hoe trots of wanhopig je ook bent! Knip, schuif, schrap, schik, puzzel en poets met mij. Ik geef een paar handreikingen waar je de rest van je schrijversbestaan profijt van zult hebben. Bekijk het verhaal vanuit een heel ander perspectief, leer hoe je je eigen tekst als grondstof kunt gebruiken en zie wat er allemaal mogelijk is!

Deze cursus is de eerste in een serie korte en intensieve cursussen waarbij een onderdeel van het schrijven onder de loep genomen wordt. De cursus wordt gegeven op twee avonden met twee weken tijd ertussen. In die tussentijd ga je aan de slag met duidelijke richtlijnen en handvaten die je in de eerste les gekregen hebt.

Aan het einde van de cursus gooi je nooit meer werk in de prullenbak.

Soort activiteit

cursus

Wie

Schrijfcursus Amsterdam | Athenaeum Boekhandel | Leonieke Baerwaldt

Wanneer

Data: 6 en 20 december 2021.
Tijd: 19.30 - 22.00 uur | Inloop vanaf 19.00 uur

Hoeveel

€250,-