365 Dagen Schrijven met Geertje Couwenbergh

Steek je Schrijfvuur aan!

✔️ 365 Dagen Inspiratie
✔️ Dagelijkse Schrijfimpuls
✔️ Niet goed geld terug garantie

Wat is 365 Dagen Schrijven?

365 Dagen Schrijven is jouw dagelijkse dosis schrijfinspiratie, rechtstreeks in je inbox. Ontsteek je creatieve vonk, ontdek nieuwe perspectieven en maak van schrijven een dagelijkse gewoonte. Geen druk, geen deadlines, alleen jij en je schrijfavontuur. Durf je eigen verhaal te schrijven met 365 Dagen Schrijven.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Daar ga ik; timer op tien minuten en schrijven. Daarna voel ik mijn energie stromen. Schrijven is zelfzorg en elke dag een onderwerp aangereikt krijgen is de kracht van 365 dagen schrijven. Ik zou het iedereen gunnen.”
Etchica Voorn, winnaar Opzij literatuurprijs

⭐⭐⭐⭐⭐

Wat kun je verwachten van dit jaar?

SCHRIJFPLEZIER ONTBRANDEN
Ontdek de vreugde van dagelijks schrijven en creëer dagelijkse tijd voor jezelf.

DAGELIJKSE INSPIRATIE
Geniet van dagelijkse doses schrijfinspiratie direct in je inbox, waardoor je moeiteloos en zonder stress nieuwe schrijfgewoontes verkent.

CREATIEVE GROEI
Ervaar zelfontdekking, vernieuwde schrijfvaardigheden en een verhoogde expressie terwijl je gestructureerde begeleiding en motivatie van Geertje ontvangt gedurende dit jaar van schrijfavontuur.

⭐⭐⭐⭐⭐

“Ben nu twee dagen ‘onderweg’ en merk nu al dat mijn Instagram post heel gemakkelijk ontstond, als in een flow. Net zoals tijdens deze dagelijkse schrijfreis. ” - Marit Karssens

“Vanmorgen #330 geschreven. Verslaafd!” -Vera van der Hilst

“Bedankt Geertje voor het mooie waardevolle schrijfjaar! Mijn droom heb ik eindelijk nagejaagd…..ben bezig gegaan met mijn boek en het manuscript is definitief goedgekeurd. Binnenkort gaat het dan echt uitkomen!” - Tjerkje Van der Leij

⭐⭐⭐⭐⭐

Zo werkt het

Zodra je aan je Schrijfjaar begint, word je hartelijk verwelkomd met een inspirerende videoboodschap. Gedurende 365 opeenvolgende dagen zul je elke dag een e-mail ontvangen, compleet met een persoonlijke schrijfopdracht die is gebaseerd op mijn favoriete onderwerpen. En omdat ik er gewoon niet genoeg van kan krijgen, voeg ik vaak wat extra inzichten en inspiratie toe om je schrijfreis nog boeiender te maken.

START NU VOOR SLECHTS €50

Soort activiteit

cursus

Wie

Geertje Couwenbergh

Wanneer

Je kunt elk moment starten!

Hoeveel

50 euro