3 Keuzeweekends Buitenkunst

In de drie reguliere Buitenkunst-weekends volg je een keuzeprogramma waarin je per dag kunt kiezen aan welke workshop je wil deelnemen. De inhoud van de workshops is van tevoren niet bekend. Er is altijd keuze uit schrijven, theater, dans, schilderen, fotografie, muziek en zang. Ideaal om je te laten verrassen en om een keer iets te proberen wat je nog nooit gedaan hebt.
Op vrijdagavond programmeren we een professionele voorstelling in het grote theater. De workshops zijn op zaterdag en zondag. In de ochtend kies je ter plekke waar je aan wil deelnemen. Dat kan de ene dag schrijven zijn, en de andere dag fotografie. Je mag natuurlijk ook het hele weekend bij dezelfde discipline blijven. Voor kinderen en jongeren zijn er aparte programma’s, voornamelijk vanuit theater en beeldend. Op zaterdagavond zijn er presentaties van verschillende workshops en is er live muziek, en zondag wordt eind van de middag het weekend afgesloten met enkele presentaties. Bij Buitenkunst is alles wat je nodig hebt aanwezig; zoals materialen, werktenten, theaters, een restaurant. Je overnacht in een (eigen) tent/caravan/camper bij ons op het terrein.

Soort activiteit

cursus

Wie

BUITENKUNST organiseert workshops, voorstellingen, ateliers, concerten, programma’s op maat, gesprekken en meer, op het gebied van theater, dans, muziek, schrijven, beeldende kunst, fotografie en video. Dit doen we op twee locaties: Buitenkunst Randmeer en Buitenkunst Drenthe. Professionele kunstenaars, schrijvers, theatermakers, muzikanten e.d. geven hier vanaf het Hemelvaartweekend tot eind augustus workshops aan beginners & gevorderden in alle leeftijdscategorieën (vanaf 3 jr.). Tijdens de workshopweekends & weken verblijf je op ons kampeerterrein.

https://buitenkunst.nl/randmeer/programma/

Provincie/locatie

Flevoland

Waar

Dronten

Wanneer

12-14 juni 2020
19-21 juni 2020
26-28 juni 2020

Hoeveel

Prijzen per persoon:
€100,- (volwassenen)
€75,- (jong volwassenen)
€75,- (jongeren)
€65,- (kinderen 6 tot 11 jaar)
€55,- (kinderen 3 tot 5 jaar)