20BooksHolland2022 Symposium

Klaar voor de volgende stap? Leer hoe anderen succesvol (en onafhankelijk) schrijver zijn geworden. Het 20BooksHOLLAND2022 Symposium (20 juni 2022 in de Kunsthal, Rotterdam) is een geweldig netwerk evenement. Leer van collega Indies hoe je de stap naar "auteurpreneur" kan maken.
Naast (Engelstalige) lezingen van Michael Anderle en Craig Martelle, zijn er panels en lezingen van Nederlandstalige auteurs, waaronder Sietske Scholten, Sophia Drenth en Ronald van der Pol.
Samen sterker. Of, zoals het motto van 20Booksto50K® luidt: Een opkomend tij tilt alle boten op. Want het belangrijkste onderdeel is en blijft het netwerken; samenkomen met 200 - 300 collega auteurs.

Alle lezingen duren een half uur met aansluitend een kwartier waarin vragen uit de zaal worden beantwoord. De auteurs vertellen over hun eigen ervaring als onafhankelijke schrijver / uitgever. Je krijgt inzicht in hun werkwijze, strategie etc. Er zijn (heel veel) meer wegen die naar Rome leiden... Dus kom, kijk, luister en ervaar welke methode het beste bij jou past...

Onderwerpen die o.a. ter sprake komen:
- Adverteren
- Rapid release strategie
- Schrijven in series
- Video trailers
- Werken als Hybride auteur
- Kinderboeken schrijven / uitgeven
- Crowdfunding
- Opbouwen mailingbestand
- Werken vanuit je eigen uitgeverij.
- Marketing en promotie
- Distributie
- Productie (ebooks; POD en audio)

Kortom, een veelvoud aan onderwerpen (waarbij vragen uit de zaal voor extra diepgang zorgen) èn een geweldige mogelijkheid om te netwerken en collega auteurs (lees: alle deelnemers, want we zijn allemaal auteur!) alles te vragen wat je wilt weten.
Alle sprekers lopen 'gewoon in het wild' rond, je kunt ze aanspreken in de zaal, op het terras; bij de koffiebar etc.

De internationale 20Books evenementen zijn op non profit basis. Auteurs delen hun kennis en ervaring met de achterliggende gedachte dat we samen (ieder op zijn eigen manier) nog succesvoller zijn. Iedereen leert van iedereen. Kom en proifiteer van dit "kijkje in de keuken" bij succesvolle Indie auteurs.
We zien je graag 20 juni in de Kunsthal!

Soort activiteit

lezing

Wie

20Booksto50K® Facebook groep.

Wanneer

Maandag 20 juni 2022.

Hoeveel

€ 49,95 inclusief koffie / thee (lunch is niet inbegrepen).