Start » Activiteit » VIP-week, levensverhaal schrijven

VIP-week, levensverhaal schrijven

Soort: cursus
Wie: Brenda van Es - auteur (Zo doe je dat, je verhaal schrijven) en schrijfdocent

wat: VIP-schrijfweek 'Ik & Mijn verhaal'
waar: Aan zee, provincie Granada, Spanje
wanneer: 6 dagen, 22 tot en met 27 november 2017
prijs: € 1295 incl. voorgesprek, cursusmateriaal, verblijf, ontbijt én lunch

► De schrijfweken van Brenda van Es zijn dikwijls vol, maar ze houdt het op haar site keurig bij. Check dus op de site of er nog plek is! www.100jaarnavandaag.com/cursussen

► De VIP-week is de laatste schrijfweek van het jaar en daarom sluiten we die in stijl af: in de VIP-villa aan zee. Waar het mooi is en huiselijk (zeker niet deftig), waar een kok Philippe uit Frankrijk voor je kookt, waar je de dadels vers van de dadelpalmboom pakt, je sappige sinaasappeltjes plukt van de boom (zoveel als je wilt) en je verblijft in een renaissance familiepaleis. Heerlijk, heerlijk! Ga je mee?

►DE ENIGE SCHRIJFWEEK MÉT EEN BELOFTE!
“Het is belangrijk dat je weet waar je autobiografische verhaal in essentie over gaat. Dat inzicht ga ik je geven, dat beloof ik. In alle rust onder die heerlijke Spaanse zon maken we de chaos eerst groter omdat we volgens de bewezen ©ES methode (eerst structuur) gaan zoeken naar de essentie van jouw verhaal, jouw boek. Tijdens de week ontvouwen alle ogenschijnlijke losse flodders zich in een stevige structuur en dito verhaallijn. Ik ben er deze week voor jou, om met je aan de slag te gaan en je verhaal zo op papier te zetten dat jouw lezer het wíl lezen en jij er plezier (en vertrouwen) in hebt om het te schrijven. Het zou geweldig zijn je hier aan de Spaanse schrijftafel te ontmoeten!”

– Brenda van Es, auteur van 'Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven'

Welk verhaal je ook te schrijven hebt, of het nu een autobiografie, een familieverhaal of levensverhaal is, schrijven doe je het beste als je tijd, rust en ruimte hebt. Het zijn dé schrijfingrediënten om je verhaal helder en krachtig op papier te zetten. Je hebt geen schrijfervaring nodig om mee te doen. Je wordt begeleid en hebt daarnaast ook voldoende vrije (schrijf)tijd om de prachtige omgeving te verkennen. Maximaal 8 deelnemers.

►Op Facebook worden al deze schrijfweken met 5 STERREN (uitmuntend) beoordeeld!

►UNIEKE ©ES METHODE DIE JE NERGENS ANDERS VINDT
Brenda is de jongste levensverhaalexpert van Nederland en auteur van het boek 'Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven'. Ze ontwikkelde in 2013 haar eigen succesvolle ©methode. Dit staat voor 'Eerst Structuur'. Die methode gaat ook jou helpen bij het schrijven van je verhaal.

REVIEWS
Wil je weten wat deelnemers die je voor gingen van de schrijfweken vinden, klik hier: http://www.100jaarnavandaag.com/dit-zeggen-de-curs...

WAT GA JE DOEN?
Gun jezelf deze bijzondere schrijfweek cq. schrijfbelevenis in prachtig Andalusië.

Een unieke 6-daagse VIP-schrijfweek in Spanje, waar je omringd bent met een schatkist aan schrijftijd en persoonlijke schrijfbegeleiding. Op een ongedwongen manier ga je aan de hand van oefeningen, praktische tips en handreikingen op zoek naar jouw rode draad zodat je weet wat je wel en wat je niet gaat schrijven. Je gaat op zoek naar een schrijfvorm die bij je past, chronologisch of thematisch, en naar jouw unieke schrijfstem. Een uitgebreid palet van schrijfvormen komen langs tijdens deze schrijfweek.

Omlijst met rust, fruit van de boom, tapas en heel veel verrassingen!

► De schrijfweek is uniek in zijn soort en vindt het hele jaar door plaats op magische locaties in prachtig Andalusië. Deze schrijfweek vindt plaats aan zee in de provincie Granada!

"Brenda is een vakvrouw, een schrijfweek bij haar vergeet je nooit meer." Berty

Provincie: buitenland
Waar: Spanje
Wanneer: 22 november 2017
Hoeveel: 1295
Meer informatie: www.100jaarnavandaag.com/cursussen

Volg Schrijven Online op Twitter!

Volg Schrijven Online op Twitter!

Volg ons!
Lees Geschiedenis Magazine

Lees Geschiedenis Magazine. Profiteer van de prima aanbieding.

Korting én cadeaus!
Moleskine cadeau? Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine!

Gratis Moleskine opschrijfboekje bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Bestel nu!
Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!