Start » Activiteit » Toegankelijke schrijfweek in Italie

Toegankelijke schrijfweek in Italie

Soort: schrijfvakantie
Wie: Marlen Beek-Visser

Heb je altijd al een boek willen schrijven, maar vind je er niet de ruimte voor?

Op het rustige, Italiaanse platteland, ver weg van verkeer en andere stoorzenders, vind je een plek waar je alle tijd en ruimte ervaart om te schrijven. In het glooiende landschap van Le Marche staat countryhouse Montesoffio. Een sfeervol huis met moderne appartementen in een groene oase van rust.

Of je nu een roman, een thriller of je levensverhaal wil schrijven, als je er echt werk van wil maken is deze schrijfvakantie de manier om serieus met je schrijfproces aan de slag te gaan en bewust te investeren in ‘eigen tijd’. Met in de ochtend toegankelijke workshops door schrijfcoach/auteur Marlen Beek-Visser en de rest van de dag een zee van tijd om te schrijven. Een week waarin je leert van een ervaren docent en elkaar als deelnemers inspireert en stimuleert. Een week die helemaal in het teken staat van jouw verhaal.

Anja en Emile, de eigenaren van Montesoffio, verwennen je met gezamenlijke Italiaanse maaltijden aan de lange tafel buiten onder de kersenboom. Wakker worden met een plons in het zwembad, daarna een gezond ontbijt met zelfgebakken brood en dan met elkaar aan de slag. De schrijfworkshops zijn van 9.30-12.00 uur. Na de lunch kies je een plek onder de olijfbomen, aan een tafel op het terras of trek je je terug in een hangmat onder de pruimenbomen. Of zit je liever binnen in je eigen kamer? Alles mag. Je wordt helemaal verzorgd zodat jij alle tijd hebt om je over te geven aan het schrijfproces.

Provincie: buitenland
Waar: Italië
Wanneer: 22-29 september 2018
Hoeveel: 695,-
Meer informatie: http://www.marlenbeekvisser.nl/410741429

Moleskine cadeau? Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine!

Gratis Moleskine opschrijfboekje bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Bestel nu!
Schrijven Magazine

Heel veel schrijftips natuurlijk! Maar wat nog meer?

Lees het hier!
Verkoopt jouw boekhandel Schrijven Magazine?

Benieuwd of jouw boekhandel of kiosk Schrijven Magazine verkoopt? Zoek het op in de storelocator...

Zoek een verkooppunt
Storytelling in 12 stappen

Essentieel voor (tekst)schrijvers!

Meer over dit boek