Schrijven over jezelf

Ontdek de kracht en het plezier van schrijven over jezelf! -Wil je meer inzicht in jezelf? -Ontdekken wat je beweegt? -Wat je wilt? Dan is deze workshop iets voor jou! Schrijven over jezelf is verrassend, inspirerend en verhelderend. Je gaat door middel van creatieve schrijfoefeningen ontdekkingen doen over wat je beweegt en wat je zou willen. Je krijgt meer inzicht in jezelf.

Elke maand schrijven we over een ander thema. De workshops zijn onafhankelijk van elkaar te volgen. Het gaat hierbij niet om de grammatica of spelling. Je hoeft niet 'mooi' te kunnen schrijven. Je gaat spontaan, zonder oordeel, vanuit je hart intuïtief schrijven en delen. Intuïtief, reflectief schrijven is een methode voor persoonlijke ontwikkeling. Je gaat deze manier van schrijven gebruiken om je gedachten te ordenen, te ontdekken wat er belangrijk voor je is, te verwerken, te dromen of plannen te maken. 'Verander de manier waarop je naar de dingen kijkt en de dingen waarnaar je kijkt zullen veranderen. Dr. Wayne Dyer'.

Deelname maximaal 5 personen, zodat er voldoende aandacht en ruimte is voor elkaar. Bijdrage in de kosten: Voor 1 middag 30 euro, inclusief koffie en thee. Te voldoen voor aanvang van de workshop. Zodra de betaling binnen is ben je verzekerd van een plek. Wanneer: In 2020 van januari t/m april elke laatste vrijdagmiddag van de maand van 13.30 tot 16.00 uur met wisselend thema.

Soort activiteit

workshop

Wie

Schrijftafelen.nl Ineke de Bruijn

Provincie/locatie

Flevoland

Waar

Almere

Wanneer

28 februari 2020

Hoeveel

30 euro

Website

https://www.schrijftafelen.nl/workshops/