Start » Activiteit » Schrijven in stilte. Vierdaagse schrijfretraite in de Stiltehoeve.

Schrijven in stilte. Vierdaagse schrijfretraite in de Stiltehoeve.

Soort: schrijfvakantie
Wie: Schrijfcoach Joey Brown

Zoek je ruimte en tijd om te schrijven? Heb je nood aan verstilling? Vind je het ook zo fijn om samen met anderen in stilte te schrijven?

Dan is deze schrijf- en stilteretraite iets voor jou! Logeren doe je in de prachtige, luxueuze Stiltehoeve Metanoia (B), een bijzondere plek diep in de natuur. Hier val je als vanzelf stil.

Je kiest zelf hoe je deze dagen wil invullen: je kan het schrijven beoefenen en onderzoeken vanuit nieuwsgierigheid, je kan deelnemen omdat je verdieping wil brengen in je schrijven, of je gebruikt deze dagen om helemaal in je manuscript te zakken en flink door te schrijven.

Schrijfcoach Joey Brown staat voor je klaar en geeft je individuele coaching zodat jij grote stappen kan zetten in jouw schrijfproces. Ze gaat in op problemen of vragen die op dat moment voor jou aan de orde zijn. Ze werkt met jou rond opbouw, bepalen van je doelgroep, je boodschap, fijn tunen van jouw 'toon' en persoonlijke schrijfstem, enz.

Dagelijks begeleid Joey stiltemeditaties en schrijfmeditaties. Ook zal ze je, door middel van verhalen, teksten en oefeningen, telkens uitnodigen om dieper in het schrijven (en de stilte) te zakken.

De rest van de tijd ga jij zelf met je schrijven aan de slag, of je maakt ontspannende wandelingen in de uitgestrekte weilanden rondom de Stiltehoeve, Brels 'vlakke land'.

"Ik ging naar de Stiltehoeve met een groot verlangen om te schrijven, maar met een nogal vaag idee over het onderwerp. Dankzij de geleide meditaties en de coaching kreeg ik de opzet van mijn boek helder. Joey is zacht en emphatisch, maar brengt je met vaste hand en zonder omwegen naar de kern. De schrijfretraite was voor mij een unieke en heel krachtige manier om naar de diepte te gaan en het boek dat in me zit aan de oppervlakte te brengen". - Lut Van Schoors

Kijk op de website voor alle info over verblijf, maaltijden, coaching en programma.

Provincie: Vlaanderen
Waar: Damme
Wanneer: 8 - 11 november
Hoeveel: Vanaf 675 EUR
Meer informatie: https://joeybrown.be/retraites/schrijven-in-stilte/

Schrijven

Ontvang de gratis nieuwsbrief boordevol tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
Schrijven
  • 5 essentiële schrijftips van Jonas Jonasson (De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween)
  • Alles over het schrijven van een familieverhaal
  • Zo maak je tijd om te schrijven
  • Stoomcursus literaire non-fictie
  • Wat kunnen romanschrijvers leren van toneelschrijvers?
  • Niet de plot, maar het ritme is essentieel voor een goed verhaal
  • Suspense opbouwen? Doseer je informatie

Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór maandag 23 juli 16:00 u. een abonnement!

WORD ABONNEE