Start » Activiteit » Schrijven en yoga in de Sahara

Schrijven en yoga in de Sahara

Soort: schrijfvakantie
Wie: Prana Morgana

Yoga tegen een decor van zandduinen. Slapen in een nomadentent van geitenhaar. Schrijven in de schaduw van een palmboom. Ga je ook mee op een verdiepende reis door het kleurrijke en gastvrije Marokko?

Rol je yogamat uit. Adem in, adem uit. Rek je uit. Verstil. Voel wat er in je leeft. Dit moment is helemaal voor jou. Deze week is helemaal voor jou. Geniet van de opkomende zon, die de zandduinen goud kleurt. Van de palmbomen, die zuchten in de wind. Van de uitgestrektheid. De stilte.

************************NOMADISCHE LEVENSSTIJL***********************
Ondertussen bereiden de gastvrije nomaden een traditioneel ontbijt voor en sjokken de dromedarissen richting het kamp. Straks bieden ze hun bult aan voor een ritje door de woestijn en vertellen de nomaden over hun unieke manier van leven, die met uitsterven bedreigd wordt. Ze inspireren je om te vertragen en in het moment te leven, in harmonie met de natuur.

Activeer je zintuigen, laat je creativiteit stromen en schrijf! Over fatamorgana’s, kamelensporen naar Timboektoe, eeuwenoude woestijnsteden en jezelf…Wat houdt je op dit moment bezig? Wat geeft je leven glans? Wat maakt de eenvoud van dit leven en de uitgestrekte natuur in jou wakker?

’s Avonds eten we uit de tajine en lezen we de verhalen aan elkaar voor bij het kampvuur, onder de fonkelende sterrenhemel. Je beleeft dit kleurrijke land dus ook door de ogen van al je medereizigers. Je reis krijgt een extra dimensie…

Provincie: buitenland
Waar: Marokko
Wanneer: 8 tot 15 april
Hoeveel: 1197
Meer informatie: http://www.pranamorgana.com

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement

Intensieve online cursussen. Goed én betaalbaar!

Meer informatie
Volkskrant looft Schrijven Magazine

In een stuk getiteld: 'Schrijven Magazine, omdat iedereen schrijver wil worden'.

Lees meer

Profiteer van heel veel extra's!

Vanaf € 12,50 per jaar