Start » Activiteit » Schrijven en Tuinieren in Frankrijk

Schrijven en Tuinieren in Frankrijk

Soort: schrijfvakantie
Wie: De schrijverstuin

Een schrijfvakantie in ZW Frankrijk vlakbij Bergerac. Waar je de ochtenden aan je eigen schrijfproject kunt werken. In de middag kun je je ledematen strekken en uit je hoofd gaan door je handen en voeten in de grond te steken. Je kunt in de tuin meehelpen met wieden, plantjes planten of wat er verder gebeuren moet (en afhankelijk van je kennis op tuinier gebied).

Het Schrijfproces is gedurende deze week geheel individueel, eventueel zou je het kunnen combineren met een coaching op afstand programma (zie website).

Deze week wordt er volpension gekookt. De kosten zijn €550 euro gebaseerd op een 2-persoons gedeelde accommodatie (€150 toeslag voor een 1-persoons accommodatie). Er zijn ook mogelijkheden om zonder volpension te verblijven, mail ons voor meer informatie. Deze kosten zijn inclusief verblijf, meditatie en maaltijden bij de Schrijverstuin & Simply Canvas maar exclusief je reis naar de Schrijverstuin.

De Schrijverstuin is er voor de schrijver. Om inspiratie op te komen doen, uit te rusten, je roman, essay, gedichten, verhalen of columns te schrijven. In de natuur, want de schrijverstuin is gevestigd op het platteland van Zuidwest Frankrijk. Hier wandelt het leven nog in plaats van te rennen en is er nog tijd voor een praatje bij de bakker of stil te staan bij een mooie zonsondergang. Er zijn 3 huizen en 6 safaritenten voor als je extra dicht in de natuur wilt zijn. En er is alle comfort zoals genoeg pennen, een zwembad, goede bedden en een kampvuur.

Provincie: buitenland
Waar: Frankrijk, Saint Jean de Duras
Wanneer: 10-17 mei 2019
Hoeveel: 550 euro
Meer informatie: http://www.schrijverstuin.nl/kom-schrijven/schrijven-en-tuinieren/

Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
  • De grootste uitdaging voor iedere schrijver: de erotische scène
  • Zo repareer je een haperend plot
  • 8 manieren om taalvouten te voorkomen
  • De 10 schrijfregels van Carolina Trujillo en Henk van Straten
  • Je debuutroman schrijven in New York, Bert Moerman deed het
  • Schrijftips van bestseller auteur Abdelkader Benali
  • Alles wat je moet weten over het schrijven van dialogen
  • De schrijfgeheimen van Ingmar Heytze
  • Waar let een bureauredacteur op?
  • Een nieuwe editie van ons literaire katern Alice met daarin o.a. de winnaars van onze schrijfwedstrijd 'De Bruiloft'

Als je je aanmeldt vóór maandag 25 maart 16:00 u. krijg je dit nummer thuis!

MELD JE AAN