Start » Activiteit » Schrijven en Tuinieren in Frankrijk

Schrijven en Tuinieren in Frankrijk

Soort: schrijfvakantie
Wie: De schrijverstuin

Een schrijfvakantie in ZW Frankrijk vlakbij Bergerac. Waar je de ochtenden aan je eigen schrijfproject kunt werken. In de middag kun je je ledematen strekken en uit je hoofd gaan door je handen en voeten in de grond te steken. Je kunt in de tuin meehelpen met wieden, plantjes planten of wat er verder gebeuren moet (en afhankelijk van je kennis op tuinier gebied).

Het Schrijfproces is gedurende deze week geheel individueel, eventueel zou je het kunnen combineren met een coaching op afstand programma (zie website).

Deze week wordt er volpension gekookt. De kosten zijn €550 euro gebaseerd op een 2-persoons gedeelde accommodatie (€150 toeslag voor een 1-persoons accommodatie). Er zijn ook mogelijkheden om zonder volpension te verblijven, mail ons voor meer informatie. Deze kosten zijn inclusief verblijf, meditatie en maaltijden bij de Schrijverstuin & Simply Canvas maar exclusief je reis naar de Schrijverstuin.

De Schrijverstuin is er voor de schrijver. Om inspiratie op te komen doen, uit te rusten, je roman, essay, gedichten, verhalen of columns te schrijven. In de natuur, want de schrijverstuin is gevestigd op het platteland van Zuidwest Frankrijk. Hier wandelt het leven nog in plaats van te rennen en is er nog tijd voor een praatje bij de bakker of stil te staan bij een mooie zonsondergang. Er zijn 3 huizen en 6 safaritenten voor als je extra dicht in de natuur wilt zijn. En er is alle comfort zoals genoeg pennen, een zwembad, goede bedden en een kampvuur.

Provincie: buitenland
Waar: Frankrijk, Saint Jean de Duras
Wanneer: 10-17 mei 2019
Hoeveel: 550 euro
Meer informatie: http://www.schrijverstuin.nl/kom-schrijven/schrijven-en-tuinieren/

Schrijftips van Murakami? Lees Schrijven Magazine
  • De 9 grootste schrijfvalkuilen – en hoe je ze voorkomt
  • Het geheim van goede personages
  • Tutorial schrijven met al je zintuigen.
  • Schrijftips krijgt van de Japanse grootmeester Haruki Murakami.
  • Jaap Robben over het  geheim van de perfecte zin.
  • Schrijven gelukkig maakt - nu wetenschappelijk bewezen!.
  • Schrijftips van Paolo Giordano (De eenzaamheid van priemgetallen).
  • Bouw je eigen fantasywereld.
  • Show don't tell in non-fictie/

Wie zich vóór maandag 21 januari 16:00 u. heeft aangemeld als abonnee, krijgt dit nummer thuisbezorgd.

MELD JE AAN
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!