Start » Activiteit » Schrijfworkshop

Schrijfworkshop

Soort: workshop
Wie: Ans Vianen, kunstenaar, beeldtaaltrainer, auteur

Samen schrijven is altijd inspirerend en fijn. Daarom geeft Ans Vianen woensdag 5 juni a.s. van 11 tot 16 uur een schrijfworkshop in het Velites Training Centrum aan de Vriezekoop 17 in Leimuiden. Je kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen.

Ans is beeldend kunstenaar en beeldtaaltrainer. Zij is auteur van het boek 'Markante mensen uit ons dorp'. Daarnaast schrijft ze artikelen in het Picturablad en werkt ze als freelance schrijfster voor verschillende regionale weekbladen.
Het trainingscentrum is gevestigd in een authentieke boerderij in een prachtige landelijke omgeving wat genoeg inspiratie geeft om te schrijven. Er is voldoende ruimte om gratis te parkeren.

Het thema van de workshop is 'Ontmoeting'. Aan de hand van je eigen persoonlijke verhaal of herinnering ga je je verdiepen in het schrijven. Ook maak je er een eenvoudige illustratie bij.
Denk nu niet: “Help, ik kan niet tekenen.” of “Help, ik kan niet schrijven.” Dat is geen enkel probleem. Voor deze workshop is ervaring absoluut niet vereist omdat ervan uitgegaan wordt dat het verhaal of gedicht al in jezelf aanwezig is. Je hoeft zelfs geen enkele inspiratie te hebben dankzij de simpele maar doeltreffende methodes en technieken die gebruikt worden.

Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een persoonlijk gedicht, ingelijst en wel, en denk je jaren later waarschijnlijk nog met veel plezier terug aan deze bijzondere workshop. En het mooie is, dat het schrijven thuis een stuk gemakkelijker gaat dankzij de technieken die je geleerd hebt. Je zult niet alleen versteld staan van het resultaat maar wellicht ook verslaafd raken aan het schrijven.

Hou je van schrijven, kom dan samen met je vrienden en vriendinnen naar de workshop en meld je aan via e-mail ansvianen@live.nl of telefonisch via +31 6 40 39 33 66.

Meer informatie op www.oeroek.nl

Provincie: Zuid-Holland
Waar: Leimuiden
Wanneer: woensdag 5 juni 2019, aanvang 11.00 uur
Hoeveel: 55 euro
Meer informatie: http://www.oeroek.nl/workshop-praatjeplaatje/

Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
  • Carry Slee onthult haar schrijfgeheimen
  • Waarom je niet moet wachten met je debuut
  • Schrijftips van John Boyne (De jongen in de gestreepte pyjama)
  • Wat verdient een schrijver aan een boek? (En hoe eerlijk is dat)
  • 9 (te) gekke manieren om inspiratie op te doen
  • Ontdek waarom je van je leven een schrijf-mijnenveld moet maken. 
  • Interview met Simone van der Vlugt
  • Tips door Bregje Hofstede en Saskia de Coster, ze schreven allebei boeken die uitblonken in originaliteit en kwaliteit. Hoe deden ze dat? 
  • We spraken Sabine van den Berg over haar carrière, prozawerk, de liefde voor het schrijven van gedichten en over studenten zonder talent
  • Uitblinken in Spoken Word en/of Performance Poetry?

Als je je aanmeldt vóór maandag 27 mei 16:00 u. krijg je dit nummer thuis!

MELD JE AAN