Start » Activiteit » Schrijfweek in Lochem

Schrijfweek in Lochem

Soort: schrijfvakantie
Wie: Monica Boschman, MB Communicatie

Een week om te werken aan je gedichten, korte verhalen of boek. Ontdekken wat je werkelijk wilt schrijven, je eigen stijl verder ontwikkelen en je manuscript laten groeien. Na deze week kijk en schrijf je anders. Door mijn vragen, oefeningen en coaching, ook door samen te zijn met andere mensen die weten wat schrijven hen brengt.

INSPIRATIE EN RUIMTE
- Elke ochtend van 9.00 – 12.00 uur ben je welkom bij mijn schrijfprogramma met inspirerende vragen en opdrachten. Om je schrijfplan richting te geven, je nieuwe inspiratie te geven en om je verder toe te rusten met schrijftechnieken.
- ’s Middags ben je vrij. Jij bepaalt per dag wat dat voor jou betekent. Van verder schrijven tot wandelen in de mooie omgeving.
- ’s Avonds organiseer ik een aantal extra activiteiten, voor de liefhebbers. Van een film over een schrijver tot voordragen uit je werk bij een buitenvuur.
- Op een van de dagen krijg je een individuele sessie schrijfcoaching. We kunnen inzoomen op één gedicht of verhaalfragment, ik kan je ook verder helpen met je boekplan of de opbouw van je verhaal.

HEERLIJKE PLEK
Deze schrijfweek is in Lochem, op boerderij de Muetstege. Elke deelnemer heeft een eigen kamer. Binnen zijn meerdere ruimtes om te werken, bij mooi weer zijn er buiten veel plekken om rustig te schrijven. Drie keer per dag genieten we van verse maaltijden, bereid door iemand die ons de hele week verzorgt.

PRAKTISCH
Het programma duurt van dinsdag 25 juni 2019 (10.30 uur) tot zondag 30 juni 2019 (17.00 uur). Deelnemen aan de schrijfweek kost € 695,00. Dit bedrag is inclusief alle eten en drinken, de schrijfworkshops, de sessie schrijfcoaching en een eenpersoonskamer.
Betaling kan in twee termijnen. Een informatieblad staat op mijn website.

AANMELDEN
Aanmelden kan via e-mail: info@mbcommunicatie.nl. Na je aanmelding krijg je een intakeformulier met vragen over je gegevens, je schrijfplan en andere wensen.
Neem gerust contact op als je meer wilt weten of wilt overleggen of deze week bij je past.

Monica Boschman
Dichter en Schrijfdocent

info@mbcommunicatie.nl
www.mbcommunicatie.nl

Provincie: Gelderland
Waar: Lochem
Wanneer: Dinsdag 25 juni t/m zondag 30 juni 2019
Hoeveel: 695 euro
Meer informatie: https://www.mbcommunicatie.nl/agenda/

Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
  • Carry Slee onthult haar schrijfgeheimen
  • Waarom je niet moet wachten met je debuut
  • Schrijftips van John Boyne (De jongen in de gestreepte pyjama)
  • Wat verdient een schrijver aan een boek? (En hoe eerlijk is dat)
  • 9 (te) gekke manieren om inspiratie op te doen
  • Ontdek waarom je van je leven een schrijf-mijnenveld moet maken. 
  • Interview met Simone van der Vlugt
  • Tips door Bregje Hofstede en Saskia de Coster, ze schreven allebei boeken die uitblonken in originaliteit en kwaliteit. Hoe deden ze dat? 
  • We spraken Sabine van den Berg over haar carrière, prozawerk, de liefde voor het schrijven van gedichten en over studenten zonder talent
  • Uitblinken in Spoken Word en/of Performance Poetry?

Als je je aanmeldt vóór maandag 27 mei 16:00 u. krijg je dit nummer thuis!

MELD JE AAN