Start » Activiteit » Schrijfretraite: schrijven in de natuur

Schrijfretraite: schrijven in de natuur

Soort: schrijfvakantie
Wie: Jolanda Pikkaart dé kleurrijke schrijfcoach

Schrijf jij een boek of wil je daarmee beginnen? Alleen waar haal je de tijd vandaan? Er komt altijd iets tussendoor. Is het niet je werk, dan is het wel privé. Je boek komt op de tweede of derde plaats.

Hoe zou het zijn als je 5 dagen in een flow kunt schrijven? In alle rust, midden in de natuur, waarbij een schrijfcoach zorgt voor de juiste mindset en hulp als je vastloopt?

Houd jij van rust, schrijven en de natuur? Kom dan naar de schrijfweek in de Biezen.

Ik deel met jou een van mijn favoriete plekjes. 5 hele dagen schrijf je aan je boek en laat je je inspireren door de rust en de prachtige natuur. Geniet van de geuren, kleuren, geluiden en beelden. Zet je zintuigen wijd open. Even weg van je eigen schrijfplek en de alledaagse beslommeringen.

Pak je pen en papier en wandel langs de rivier de Snelle loop. Bij de kikkertuin inspireren de vogels jou bij het schrijven. De dieren, de kunst en de bijzondere bomen dragen jouw verhalen. Of het nu fictie is of non-fictie. In de ochtend starten we met je schrijfplan voor die dag zodat je weet wat je gaat schrijven. Na het avondeten evalueren we je schrijfdag en bespreken we in de groep jouw vragen over je boek. Elke middag kun je 20 minuten schrijfcoaching inplannen en dan kijk ik met je mee. En de natuur is overal om ons heen. Ook zijn er voldoende plekken waar je in alle rust kunt schrijven.

Wat zijn de resultaten van de schrijfweek?
Je maakt een kickstart met je boek
Je schrijft een beter boek door de feedback
Je krijgt weer nieuwe inspiratie
Je bent tot rust gekomen
Je hebt genoten van de natuur
Je hebt input van de andere auteurs

Provincie: Noord-Brabant
Waar: de Biezen
Wanneer: 19 april tot 24 april
Hoeveel: € 475 exclusief btw en je verblijf
Meer informatie: https://jolandapikkaart.nl/schrijfweek-biezen/

Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!