Start » Activiteit » Schrijfochtend in de Sittardse Schrijfstudio

Schrijfochtend in de Sittardse Schrijfstudio

Soort: workshop
Wie: schrijfjestuk.nl

Welkom bij het off-line schrijven!

Weet je uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om ongestoord te kunnen schrijven? Ben je op zoek naar inspiratie en tips bij het schrijven? Eén keer per maand kun je meedoen met een schrijfochtend in de "Sittardse Schrijfstudio". Hier kun je experimenteren met verschillende tekstvormen en -stijlen. Er is plek voor maximaal acht deelnemers.

Gedurende twee en een half uur staat alles in het teken van schrijfplezier, het schrijfproces en lekker onalledaagse schrijfopdrachten. Voor je het weet heb je dankzij deze wellicht nieuwe werkwijzes en invalshoeken een tekst op papier waarvan je nog niet wist dat je die zou schrijven.

Je tekst voorlezen geeft extra plezier, want je hebt met de andere schrijvers gelijk een publiek. Wees gerust: je mag ook passen en je hoeft daarvoor niet eens een reden op te geven. De schrijfstudio biedt jou een laagdrempelige manier om spontaan te schrijven en dat inspirerende gevoel van de ochtend mee naar je eigen schrijfplek te nemen!

PS: Met thee, koffie en iets lekker is het schrijven nog fijner (bij prijs inbegrepen). Meld je je a.u.b. vooraf aan?

Provincie: Limburg
Waar: Sittard
Wanneer: Zaterdag 16 november 2019, van 10.00-12.30 uur
Hoeveel: €25
Meer informatie: https://schrijfjestuk.nl/agenda

  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!