Start » Activiteit » Schrijfkamer Show, don't tell

Schrijfkamer Show, don't tell

Soort: workshop
Wie: Schrijfcoach Janine van de Raadt i.s.m. Stadkamer Zwolle

Thema ‘Show, don’t tell’
‘Show, don’t tell’ oftewel vertonen in plaats van vertellen. Een bekende spreuk onder schrijvers, waarbij liever gekozen wordt voor beeldende dan voor vertellende passages. Is het allemaal wel zo zwart-wit? We gaan met beide aan de slag en zoeken onze eigen stijl en keuze hierin. Bereid je voor om niet alleen te schrijven, maar ook om een korte wandeling te maken als het weer het toelaat. Want waar kun je beelden beter halen dan buiten?

Wat is de schrijfkamer
Schrijfcoach Janine van de Raadt (mundusestliber.nl) en Stadkamer Zwolle geven schrijfgenoten de kans elkaar tijdens de schrijfkamer te ontmoeten en samen te schrijven. Aan de hand van korte schrijfopdrachten stromen de verhalen uit je pen. Ervaring in creatief schrijven is niet nodig, plezier in schrijven wel.

Details en aanmelden
De toegang is gratis, wel van te voren aanmelden via de Stadkamer. De schrijfkamer is elke derde dinsdag van de maand in Stadkamer Centrum (Zeven Alleetjes 1A te Zwolle). Inloop vanaf 19:15 uur, start om 19:30 uur. Deze specifieke schrijfkamer over show, don’t tell is op dinsdag 17 september. Elke maand heeft zijn eigen thema. We begroeten je graag!

Wie is schrijfcoach Janine van de Raadt
Als schrijver miste ik in het begin het contact met andere schrijvers. Daarom heb ik als schrijfcoach de schrijfkamer opgericht, zodat iedereen laagdrempelig andere schrijvers kan ontmoeten en met schrijven bezig kan zijn. Wil je meer, dan geef ik diverse andere workshops of kan ik je individueel begeleiden. Als schrijfcoach ben ik iemand die naast je staat, vertrouwen in je heeft en je begeleidt waar dat nodig is. Ik luister naar je en stel vragen die ervoor zorgen dat je zelf ontdekt wat nodig is. Zo kom jij als schrijver én jouw verhaal een stap verder. Met plezier!

Provincie: Overijssel
Waar: Zwolle
Wanneer: Dinsdag 17 september 2019
Hoeveel: Gratis, wel van tevoren inschrijven
Meer informatie: https://stadkamer.nl/lezen-en-lenen/activiteiten/976/schrijfkamer-show-d...

Lees Schrijven Magazine
  • Schrijflessen van thrillerkoning Stephen King
  • Wanneer ben je klaar voor een uitgeverij?
  • Schrijftips van Sander Kollaard (Stadium IV)
  • Wat verdien je aan een boek?
  • Crashcourse publiciteit & promotie
  • Wat kun je doen tegen een schrijfdip?
  • Hoe voorkom je langdradige dialogen?

Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór 23 september 16:00 u. een abonnement!

Introductiekorting!
Lees Schrijven Magazine!

Lees het komende nummer van Schrijven Magazine. Meld je aan vóór 23 september!

Word abonnee