Start » Activiteit » Schrijf je stuk

Schrijf je stuk

Soort: cursus
Wie: schrijfjestuk.nl

Het is zo ongeveer een traditie om het jaar al schrijvende uit te luiden bij schrijfjestuk.nl. En daarbij ook vooruit te kijken naar 2020! Dat is wat we gaan doen deze keer. Ben je erbij? Welkom bij het off-line schrijven in december 2019!

Tijd om terug te kijken naar de mooie en wellicht minder mooie van jouw afgelopen jaar. De successen vieren en de mindere aspecten erkennen en loslaten. Hoe zou het zijn voor je om daar bewust tijd voor te plannen? Al schrijvend ontdekken wat je voor 2020 wenst? Deze maand dus een feestelijke en extra bijzondere schrijfochtend in de "Sittardse Sparkling Schrijfstudio". Ook nu kun je weer experimenteren met verschillende tekstvormen en -stijlen. Er is plek voor maximaal acht deelnemers.

Gedurende twee en een half uur staat alles in het teken van schrijfplezier, het schrijfproces en lekker onalledaagse schrijfopdrachten. Voor je het weet heb je dankzij deze wellicht nieuwe werkwijzes en invalshoeken een sprankelende tekst op papier waarmee je jezelf verrast.

Je tekst voorlezen geeft extra plezier, want je hebt met de andere schrijvers gelijk een publiek. Wees gerust: je mag ook passen en je hoeft daarvoor niet eens een reden op te geven. De schrijfstudio biedt jou een laagdrempelige manier om spontaan te schrijven en dat inspirerende gevoel van de ochtend mee naar je eigen schrijfplek te nemen!

PS: Met thee, koffie en iets lekker is het schrijven nog fijner (bij prijs inbegrepen). Meld je je a.u.b. vooraf aan?

Provincie: Limburg
Waar: Sittard
Wanneer: Zondag 29 december 2019, van 10.00-12.30 uur
Hoeveel: €25
Meer informatie: https://schrijfjestuk.nl/agenda

Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!