Start » Activiteit » mindful schrijfvakantie Algarve

mindful schrijfvakantie Algarve

Soort: schrijfvakantie
Wie: Marelle Boersma auteur en schrijfdocent

Heb je behoefte aan een week relaxen in de prachtige rustgevende omgeving van de Algarve? We bieden dit jaar weer een relax en mindful schrijfvakantie aan, waarbij je heerlijk tot rust kunt komen.

Tijdens deze mindful schrijfvakantie gebruiken we schrijven als instrument. Je schrijft dus géén boek. Schrijven geeft zelfinzicht, kan bepaalde processen in je leven stimuleren. Je leert zo te kijken naar waar jij rustig en blij van wordt. Je leert het verschil tussen van je af schrijven en naar je toe schrijven. Ontstaat er een levensverhaal, dan help ik je daar natuurlijk mee.

Het is een week waarin je verwend wordt met gezond en puur eten van het land dat door Jan met veel liefde bereid wordt. (alle maaltijden zijn inclusief) Maar ook een week waarin je weer kunt herstellen van de stress en gaat kijken wat je nodig hebt om die rust terug in Nederland vast te houden.
Niet alleen alle maaltijden zijn inclusief, ook alle wandelingen, schrijfworkshops, alle overnachtingen, zelfs de transfer. Er komen verder geen kosten meer bij.
Alleen de vlucht naar Faro is excl

Sinds 2015 woont auteur en schrijfdocent Marelle Boersma samen met Jan in de Algarve, op een prachtig landgoed vol fruitbomen, een stuwmeer, een berg en twee schrijfhuisjes. Daar heeft ze ontdekt hoe rust haar helpt om weer op creatieve ideeën te komen. Ontdek de kracht van schrijvend ontdekken, waardoor je weer rust in je leven krijgt.
Het schrijfonderwijs van Marelle Boersma is officieel geregistreerd bij het crkbo (kort beroepsonderwijs)

Ankie zegt over de mindful schrijfweek van juni 2017: “Marelle, bedankt voor al je hulp. Ik heb er zeker veel aan gehad. De positieve energie gaat mee naar Limburg. Het was geweldig, uniek en onvergetelijk!”

Provincie: buitenland
Waar: Algarve
Wanneer: 27 mei t/m 2 juni 2018
Hoeveel: 1045
Meer informatie: https://marelleboersma.nl/mindful-schrijven/

Alice, het literaire tijdschrift van Schrijven Magazine

Voortaan in iedere editie van Schrijven Magazine!

Lees meer

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement
Schrijven Magazine

Heel veel schrijftips natuurlijk! Maar wat nog meer?

Lees het hier!
Like Schrijven Online op Facebook!

Like Schrijven Online op Facebook!

Vind ik leuk!