Start » Activiteit » Luisteren naar je pen

Luisteren naar je pen

Soort: cursus
Wie: Hanny Kuijer van EnerVie Schrijfatelier

In deze cursus leer je hoe je met schrijfoefeningen weer contact maakt met wat er in je leeft. Deze nieuwe manier van schrijven kan helpen bij het ontdekken van wie je was, wie je bent en wie je wilt zijn. Door het verkennen van gebeurtenissen, onderliggende motieven en herinneringen leer je jezelf kennen: je hebt aandacht voor jouw eigen verhaal en mede daardoor voor je persoonlijke groei. Deze basiscursus is voor iedereen die het fijn vindt om te schrijven of ermee wil starten. Je leert diverse schrijftechnieken die je ook thuis zelf kunt gebruiken om over jezelf en de dingen die je raken te schrijven. Je hoeft geen ervaring of schrijftalent te hebben.

Een cursusgroep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Je werkt afwisselend alleen en in kleine groepjes. De les wordt bij geschikt weer buiten gegeven! Zodat je kunt genieten van de rust en de ruimte van het buitengebied. Je neemt zelf een schrift en schrijfgerei mee.

De lessen zijn van 10.00 -12.30 uur

Daarnaast wordt deze cursus ook in september gegeven als korte schrijfvakantie van één week: de 6 dagdelen zijn dan op maandag 14.00 -16.30 uur, dinsdag en woensdag 10.30 - 13.00 uur en 14.00 - 16.30 uur, donderdag 10.30 - 13.00 uur. Deze cursus als schrijfvakantie kost €190, omdat daar ook twee lunches bij inbegrepen zijn (excl. overnachtingen). Data: 17 t/m 20 september 2018

Provincie: Gelderland
Waar: Vaassen
Wanneer: 15 en 22 februari, 8, 15, 22 en 29 maart 2018 van 10.00 - 12.30 uur
Hoeveel: €165
Meer informatie: http://www.enervie.nl

Volkskrant looft Schrijven Magazine

In een stuk getiteld: 'Schrijven Magazine, omdat iedereen schrijver wil worden'.

Lees meer
Alice, het literaire tijdschrift van Schrijven Magazine

Voortaan in iedere editie van Schrijven Magazine!

Lees meer

Lees Tekstblad!

Neem een (proef)abonnement
Jouw kidlit laten bespreken in Schrijven Magazine?

Stuur het in voor Tekstuur Kidlit! Meer informatie vind je in Schrijven Magazine.

Word nu abonnee!